دعوت مجلس از «جهرمی» برای ارائه گزارش «تقویت پیام رسان‌های داخلی»

رضا علیزاده، نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به مطرح شدن مباحثی در خصوص فیلترینگ تلگرام و فعالیت پیام رسان های داخلی در سطح کشور، اظهارداشت: از هفته آینده که فعالیت مجلس شروع می شود، قطعاً این مسئله را در کمیسیون صنایع و معادن بررسی می کنیم.

وی با تاکید بر اینکه همه جوانب امر باید به صورت کارشناسی بررسی شود، افزود: از نظر ما پیام رسان های داخلی باید راه اندازی و تقویت شوند، تصمیمی هم که برای تلگرام گرفته می شود، در کمیسیون صنایع و معادن بررسی خواهد شد.

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: این مسئله باید از جهات مختلف ارزیابی شود تا یک تصمیم منطقی در این رابطه اتخاذ شود و در آن همه آثار و تبعات کوتاه مدت و بلندمدت فیلترینگ یا عدم فیلترینگ تلگرام در عرصه های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی لحاظ شود؛ البته تصمیم نهایی در شورای عالی فضای مجازی اتخاذ می شود اما کمیسیون های مجلس نیز نظر کارشناسی خود را ارائه می دهد.

علیزاده خاطرنشان کرد: در این جلسات حتماً از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دعوت خواهد شد تا گزارش دهد که چه اقداماتی برای ساماندهی پیام رسان های داخلی و تقویت و به روز رسانی آنها صورت گرفته است.

وی افزود: به محض شروع به کار مجلس در هفته آینده، زمان تشکیل این جلسات در هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن برنامه ریزی خواهد شد.

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری مهر، چندی پیش نیز حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر، نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتگو با خبرگزاری مهر با انتقاد از تعلل دولت در تقویت پیام‌رسان‌های داخلی گفت: اگر این مسئله با جدیت دنبال نشود، وزیر ارتباطات را به مجلس می‌آوریم و توضیح جدی می خواهیم.(اینجا بخوانید)

دبیر شورای عالی فضای مجازی نیز اخیراً از دستور رئیس جمهور مبنی بر اینکه باید از انحصار پیام رسان های خارجی به ویژه تلگرام خارج شویم، خبر داد. (اینجا بخوانید)

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »