اینترنت ملی در کشور راه اندازی شود

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، سردار حسین اشتری پیش از ظهر دوشنبه در حاشیه بازدید از قرارگاه نوروزی پلیس در عوارضی تهران-قم در جمع خبرنگاران در خصوص فضای مجازی و تلگرام گفت: باید فضای مجازی مدیریت شده و از ظرفیت های موجود استفاده شود.

وی افزود: البته باید برای تهدیدها، آسیب ها و چالش هایی که تلگرام می تواند برای جوانان ما داشته باشد، باید فکری اندیشید، نظر ما حرکت به سوی اینترنت ملی است.

فرمانده ناجا خواستار تامین زیرساخت ها و بستر لازم برای اینترنت ملی در کشور شد و گفت: باید آن چه که نیاز مردم است، فراهم شود و برای مقابله با تهدیدها نیز چاره اندیشی کرد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر موافقت و یا مخالفت با تلگرام، گفت: بنده موافق اینترنت ملی هستم.

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *