سبقت، سرعت غیرمجاز و بی‌توجهی به جلو ناشی از خستگی مهمترین عوامل در وقوع تصادفات

به گزارش هرمزبان به نقل از ایسنا، سردار حسن مومنی در حاشیه بازدید از اقدامات نوروزی پلیس هرمزگان اظهار کرد: در مجموع در کل کشور سه عامل در وقوع تصادفات دخیل هستند که ۸۵ درصد کل تصادفات در کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

معاون هماهنگ‌کننده پلیس‌راه ناجا تصریح کرد: اگر هموطنان ما به این سه عامل توجه جدی و مسئولانه داشته باشند قطعاً آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای در کشور به حداقل ممکن خود می‌رسد. در واقع خط قرمز پلیس در طول سال به‌ویژه در ایام تعطیلات نوروز همین سه عامل است که به همه همکاران در سراسر کشور ابلاغ‌شده با جدیت و قاطعیت تمام در این موارد برخورد کنند.

مومنی خاطرنشان کرد: ۳۷ درصد تصادفات نیز واژگونی ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان است که به عموم رانندگان و مسافران نوروزی توصیه می‌شود بعد از ۲ ساعت رانندگی حداقل ۱۵ دقیقه استراحت کنند سپس به مسیر خود ادامه دهند.

معاون هماهنگ‌کننده راهور ناجا افزود: متأسفانه بیش از ۵۱ درصد کشته‌شدگان حوادث رانندگی بین ۲۱ تا ۵۰ سال دارند و به هیچ طریق از دست دادن آنان قابل جبران نیست ولی به‌ علت بی‌توجهی و بی‌مبالاتی از بین می‌روند.

بر اساس اعلام پایگاه خبری پلیس مومنی اضافه کرد: در کل کشور با توجه به اینکه ۱۴ درصد تردد بیشتر از سال قبل داشتیم، به یاری خدا و همت خود مردم و مسافران نوروزی ۴ درصد کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای را شاهد بودیم.

وی با اشاره به وضعیت جاده‌های استان هرمزگان گفت: در بازدید میدانی که از این استان صورت گرفت، شرایط مطلوبی در جاده‌ها و شهرهای استان هرمزگان حکم‌فرماست و این استان طی چهار سال گذشته در آمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی، کاهش بسیار خوبی داشته که این امر حاصل تلاش شبانه‌روزی پلیس، مشارکت و همکاری رانندگان بوده است.

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »