ایران در سالی که گذشت؛ غم اندوه و حادثه + اینفوگرافی

بهارانه 3///ایران در سالی که گذشت؛ غم اندوه و حادثه + اینفوگرافی   به گزارش هرمزبان به نقل از ایکنا، سال ۹۶ در حالی به پایان خود رسید که تعداد زیادی از هم وطنان این سال را به پایان نرساندند، حوادث ترافیکی، سیل، زلزله‌های خراسان رضوی و شمالی، زلزله کرمانشاه و کرمان و در نهایت سقوط هواپیمای‌ ای تی آر هواپیمایی آسمان کلکسیون حوادث سال ۹۶ را تکمیل کرد.
مرگ بیش از ۱۳ هزار نفر در جاده‌ها / اتوبوس مرگ
هر سال با فرارسیدن عید نوروز ایرانیان براساس رسوم دیرینه به مسافرت می‌روند و این مسأله موجب شده تا جاده‌ها و محور‌های مواصلاتی کشور نیز با ازدحام بسیار زیادی مواجه شود، از سوی دیگر تعداد بسیار زیادی از افراد در این جاده‌ها قربانی شدند چنانکه به گفته اسکندر مؤمنی جانشین ناجا در هر هفتاد دقیقه یک نفر در تصادفات رانندگی نوروز کشته شد.
در نوروز سال گذشته ۱۴۵ نفر کشته و بیش از ۲ هزار و ۹۵۰ نفر مصدوم شدند این در حالیست که براساس آمار پزشکی قانونی تا پایان دی‌ماه ۹۶، در ده ماهه سال گذشته ۱۳ هزار و ۸۷۴ نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند.
اتوبوس دانش‌آموزان بندر عباسی نیز پر رنگ ترین حادثه تصادف جاده‌ای در سال گذشته بود در شهریورماه اتوبوسی حامل دانش‌آموزان هرمزگانی با بیش از۴۰ کشته و مصدوم زخمی عمیق بر روح و روان ایرانیان جا گذاشت در این حادثه ۹ نفر کشته و حدود ۵ نفر نیز دچار قطع عضو شدند.
واژگونی اتوبوس سبزوار با ۱۲ کشته در فروردین‌ماه، سقوط اتوبوس به دره در پل جاجرود با ۱۱ کشته در شهریورماه، واژگونی اتوبوس در سوادکوه مازندران با ۱۴ نفر کشته در آبان‌ماه و اتوبوس‌های دیگری در شیراز و تبریز از جمله حواد رانندگی بودند که در آن گا‌ها بیش از ۱۰ نفر و گاه ۳ تا ۶ نفر کشته شدند.
حوادث ترافیکی در کشور به گفته سید‌حسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سومین عامل اصلی مرگ و میر در ایران است، تنها در یک‌دهه گذشته ۲۸۰ هزار نفر در تصادفات جاده‌ای کشور جان باخته‌اند.
بهارانه 3///ایران در سالی که گذشت؛ غم اندوه و حادثه + اینفوگرافی
سیل ویرانگر آذربایجان و کردستان
پایان فروردین ماه امسال دو استان پر بارش کشور یعنی آذربایجان شرقی و کردستان را درگیر خود کرد چنانکه در این حادثه ۴۶ نفر جمعا کشته و بسیاری نیز بی خانمان شدند.
انفجار معدن یورت
۱۴ اردیبهشت ماه سال 96 بود که خبری تلخ در ذهن ایرانیان نقش بست، معدنی در آزادشهر استان گلستان فرو ریخت و بیش از ۹۰ نفر در زیر آوار محبوس شدند، در این حادثه تلخ ۴۰ نفر از ایرانیان جان خود را از دست دادند.
حادثه تروریستی مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی
اردیبهشت‌ماه قرار نبود با خوشی برای ایرانیان تمام شود، چرا که این بار نه حادثه‌ای طبیعی و یا غیرمترقبه که دست سیاه تروریسم ۱۷ نفر از مردم بیگناه کشور و از جمله مدیرعامل سابق ایکنا را به شهادت رساندند.
آبان غمگین و زلزله کرمانشاه
آبان ماه سال 96 ماه خوبی برای مردم ایران نبود چرا که با خبرهای بدی همراه بود در روز‌های نخست این ماه پالایشگاه تهران آتش گرفت و بر اثر آن ۵ نفر کشته شدند.
هنوز غم کشته‌شدگان پالایشگاه تهران و اتوبوس سواد کوه مازندران بر دل ایرانیان سنگینی می‌کرد، که نیمه غربی کشور لرزید. زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۷.۳ در مقیاس ریشتر ازگه در ثلاث باباجانی استان کرمانشاه را لرزاند.
ایرانیان سراسر اضطراب شدند و نگرانی آنان را فراگرفت بیش از ۶۲۰ نفر کشته و بیش از ۷ هزار نفر نیز مصدوم شدند، بیش از ۳ شهر و ۳ هزار روستا تخریب شد، تا به امروز نزدیک ۱۵۰۰ پس لرزه این استان کرمانشاه را لرزاند و هنوز ساکنان آن در وضعیت نامناسبی به سر می‌برند.
داغ سانچی
آذرماه شاید ماه کم حادثه و یا بی حادثه‌ای بود، تنها خبر پس‌لرزه‌های کرمانشاه بود که ادامه داشت، قرار نبود این آرامش ادامه داشته باشد چرا که به زودی قرار بود دی ماه از راه برسد و داغ تازه‌ای بر دل ساکنان فلات ایران سنگینی کند. کشتی نفت کش سانچی در آب‌های چین طعمه حریق شد و ۳۰ تن جان خود را از دست دادند.
پرواز ابدی
بهمن‌ماه آرام آغاز شد به جز چند حادثه اتوبوس ماه آرامی بود، اما این ماه دوست داشتنی قرار نبود همچنان آرامش خود را حفظ کند، صبح روز بیست و نهم هوپیمایی با ۶۵ مسافر و خدمه پرواز بر فراز آسمان چهارمحال و بختیاری از رادار خارج شد. پس از چند روز جستجو سرانجام سقوط آن تأیید و لاشه هواپیما پیدا شد و تمامی مسافران آن نیز کشته شدند.
تا به امروز تنها هویت ۴۵ تن از کشته شدگان این هواپیما شناسایی شده است.
اینچنین بود که در حوادث مختلف ایران در سال ۹۶، بیش از ۱۴ هزار نفر قربانی شدند. حوادثی که گاه در آن خطای انسانی بود و گاه طبیعت قهر گرفت، حوادثی که گاه می‌توانست با پیشگیری قربانیان کمتری داشت، اما تقدیر این بود این تعداد ایرانی سال ۹۷ را دیگر نبینند.
انتهای پیام گزارش از یاسر مختاری

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »