ابراهیمی: تقابل جناح‌های سیاسی به جای تعامل سازنده در سپهر سیاسی سال 96 قابل توجه بود

یک عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، گفت:  در سال 96 برخی اعتراضات به وضعیت اقتصادی کشور و به آشوب کشیدن این اعتراضات در دی ماه سال جاری و در برخی موارد تقابل جناح های سیاسی به جای تعامل سازنده نیز در سپهر سیاسی ایران قابل توجه بود.

علی ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا در رابطه با مهم ترین اتفاقات سیاسی چه در داخل و چه در خارج از کشور در سال 96، بیان کرد: سال ۱۳۹۶ سال ورود به چهلمین سال انقلاب اسلامی است که خود عدد ۴۰ پیام های فروانی دارد. مثلا پیام ۴۰ سالگی پیام پختگی در انجام اقدامات در ابعاد مختلف و پختگی در اداره کشور است. نمی‌شود بعد از ۴۰ سال هنوز هم شاهد برخی اقدامات سیاسی، اجرایی، فرهنگی و اجتماعی ناهنجار بود.

 وی در ادامه بیان کرد: در صحنه سیاسی کشور در سال ۹۶ شاهد اتفاقات مهم سیاسی نیز بودیم مثل انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر و روستا که مشخصات و ویژگی های خاص خود را داشت. برخی اعتراضات به وضعیت اقتصادی کشور و به آشوب کشیدن این اعتراضات در دی ماه سال جاری و در برخی موارد تقابل جناح های سیاسی به جای تعامل سازنده نیز در سپهر سیاسی ایران قابل توجه بود.

نماینده مردم شازند در مجلس، بیان کرد: در سال 96 برخی اتفاقات مهم غیرسیاسی هم با نگاه سیاسی مدیریت شد که زیبنده نبود. مثلا حادثه زلزله در استان کرمانشاه، سقوط هواپیما، حادثه نفتکش سانچی و… نیز اگرچه در بستر بلایای طبیعی یا حوادث غیرمترقبه رخ دادند اما بعضا سیاسی کاری ها و تسویه حساب های جناحی را شاهد بودیم که اصل ماجرا تحت الشعاع قرار گرفت و حاشیه برمتن غلبه کرد.

ابراهیمی خاطر نشان کرد: در نهایت در ۴۰ سال پس از استقرار یک نظام سیاسی باید در صحنه سیاسی کشور پخته تر عمل شود و کمتر شاهد بداخلاقی های سیاسی باشیم و فضای تقابل را به فضای تعامل سوق دهیم.

وی با اشاره به برخی از اتفاقات  تلخ و شیرین سال 96 بیان کرد: حمله داعش به مجلس یک شوک سیاسی بزرگ به جامعه و هشداری جدی به سیستم امنیت کشور بود. شلوغی‌های دی‌ماه بحران سیاسی جدی برای کشور ایجاد کرد که با درایت مردم و ناجا و رهبری و قوای سه گانه تا حدودی فروکش کرد و به خوبی مدیریت شد. بحث خیابان پاسدارن یک موضوع سیاسی اجتماعی بود که برای نظام هزینه در برداشت.

وی افزود: برگزاری انتخابات ریاست جمهوری از دیگر اتفاقات سال 96 بود. در امسال نیز شاهد حوادث طبیعی با چاشنی سیاسی اجتماعی مانند حادثه معدن یورت، زلزله کرمانشاه و کرمان، کشتی سانچی ، هواپیمای تهران-یاسوج و حتی زلزله تهران نیز بودیم.

ابراهیمی در پایان با اشاره به حوادث منطقه‌ای در سال 96، گفت: کشتار مسلمانان روهینگیا و یمن، عملیات  آزادسازی بوکمال و پایان خلافت داعش؛ موشک باران دیرالزور، ناکامی بارزانی در اعلام استقلال کردستان عراق، روی کار آمدن ترامپ از اتفاقات مهم در سال96 بود.

انتهای پیام

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »