ماموران بهداشت در اماکن عمومی/پلمب ۴۸۱رستوران و اغذیه فروشی متخلف

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، دکتر سید حسن هاشمی در برنامه سفر بخیر که شب گذشته از شبکه سه سیما، به طرح سلامت نوروزی اشاره کرد و افزود: از مواردی که در طرح سلامت نوروزی توسط وزارت بهداشت به طور مرتب کنترل می شود، آب شرب است و در این طرح تا کنون ۲۴۸ هزار نمونه گرفته شده تمام این اقدامات برای این است که مردم تعطیلات خوب و خوشی داشته باشند.

وی ادامه داد: از مردم، هنرمندان، ورزشکاران، پلیس، رسانه ها و صداوسیما و به ویژه جوانان و نوجوانان تشکر می کنم که شب چهارشنبه آخر سال، رعایت کردند و علیرغم وجود برخی صحنه های نازیبا اما میزان مصدومیت ها ۳۰ درصد و میزان بستری های این شب ۵۰ درصد کاهش یافت البته ۴ مورد فوتی و ۳۴۰۰ مورد مصدومیت در کشور ثبت شد که با فرهنگ باستانی ما در خصوص چهارشنبه سوری که چیزی جز پاکی و پاکدامنی و رفع خطاها نیست، سازگاری ندراد.

هاشمی افزود: مردم خواستند که آسیب های ناشی از حوادث شب چهارشنبه آخر سال را کاهش دهند و در تعطیلات نوروزی هم باید بخواهند که حوادث را کاهش دهند البته دستگاه های انتظامی و امدادی با ظرفیت بسیار بالا آماده هستند. امسال بیش از ۵۰۰ پایگاه به ظرفیت موجود اضافه شده است و اورژانس های بیمارستانی نیز تقویت شدند اما تا مردم نخواهند، نمی توانیم در کاهش حوادث در تعطیلات نوروزی موفق باشیم.

وی گفت: همه منتظر فرا رسیدن ایام نوروز برای مسافرت هستند و بی انصافی است که غفلت کرده و روزهای شیرین را تلخ کنیم و امیدواریم که همانند چهارشنبه آخر سال و بلکه با کارنامه بهتر، مصدومین کمتری داشته باشیم.

هاشمی با عنوان این مطلب که وزارت بهداشت در کشور حدود ۴۶۰ هزار نیروی انسانی دارد که بیش از ۲۵۰هزار نفر از آنها در بیمارستانها، درمانگاه ها و اورژانس های بیمارستانی و پیش بیمارستانی ارائه خدمت می کنند، افزود: ۷۰ درصد از ظرفیت نیروی انسانی وزارت بهداشت در ایام تعطیل فعال هستند.

وی گفت: در جاده های کشور ۱۷ هزار نفر نیروی اورژانس با ۴۶۰۰ دستگاه آمبولانس، ۳۴ بالگرد و ۶ اورژانس دریایی خدمت رسانی می کنند. همچنین، در بیمارستان ها و مراکز درمانی حضور پزشکان، پرستاران، بهیاران و امکانات لازم پیش بینی شده است.

وزیر بهداشت تاکید کرد: مردم در صورت نیاز به مشاوره های درمانی و دارویی و طرح مشکلات بهداشتی می توانند با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.

وی افزود: ۱۲۴۰ اکیپ بهداشتی از ۱۵ اسفند ۹۶ تا ۱۵ فروردین ۹۷ برای نظارت بر اماکن اجتماعی مانند راه آهن، پایانه های مسافربری و مهمانپذیرها، رستوران های بین راهی مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی نظارت دارند. بطوریکه تا کنون، بازرسان بهداشت محیط وزارت بهداشت ۳۱۲ هزار بازدید از اماکن مختلف داشته اند که ۸۵۳ پرونده برای تخلفات تشکیل شده و تعداد قابل توجهی از مراکز متخلف، پلمپ شده اند و ۲۲ تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی، معدوم شده است.

وزیر بهداشت ادامه داد: ۴۸۱ رستوران و اغذیه فروشی متخلف در طرح سلامت نوروزی بهداشت محیط وزارت بهداشت پلمپ شد اگرچه دلم نمی خواهد حتی یک رستوران هم پلمپ شود اما وقتی جان و سلامت مردم مطرح باشد، همه باید همکاری کنند و قانون گریزی هم نکنند این نظارت هم بر مراکز خصوصی و هم دولتی وجود دارد.

هاشمی گفت: از ۵ فروردین تعداد اکیپ های بهداشتی وزارت بهداشت به۲۸۰۰ اکیپ افزایش می یابد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »