افزایش ۵۲ درصدی ترانشیپ غیر نفتی در بنادر هرمزگان

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ،عفیفی پورمدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت:در طی ۱۱ ماه اسمال بیش از سه میلیون و ۹۷ هزار و ۷۰۶ تن کالای غیرنفتی از طریق این بنادر ترانشیپ شد که  ۵۲درصد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش یافته است.

وی حجم صادرات کالا‌های غیرنفتی از طریق بنادر تجاری استان طی سال ۹۶ را ۳۷ میلیون و ۱۴۱ هزار و ۸۳ تن با رشد ۹ درصدی اعلام کرد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان همچنین از واردات ۹ میلیون و ۳۴۶ هزار ۲۶۸ تن و کابوتاژ هفت میلیون ۹۸۲ هزار ۴۲۵ تن از اینگونه کالا‌ها خبر داد.

عفیفی پور گفت:طی این مدت، پنج میلیون و ۱۱۳ هزار و ۹۳۶ تن انواع کالای غیر نفتی از طریق بنادر تجاری استان ترانزیت شدکه 23 درصد افزایش یافته است.

وی حجم صادرات فرآورده‌های نفتی از ابتدای سال  تاکنون را ۱۲ میلیون و ۸۳۰ هزار و ۲۱۳ تن و کابوتاژ این گونه محموله‌ها را ۱۷ میلیون و ۷۸۳ هزار و ۸۱ تن با افزایش ۱۰.۵ درصدی اعلام کرد و گفت: طی این مدت، ۴۳ هزار و ۱۳۵ تن از اینگونه کالا‌ها ترانزیت و دو میلیون و ۶۳۲ هزار و ۴۶۷ تن از فرآورده‌های نفتی وارد شد.

وی با اشاره به فعالیت پیشرفته‌ترین بندر کانتینری کشور در مرکز استان هرمزگان، گفت: در این مدت، بیش از دو میلیون و ۴۴۲ هزار و ۶۹۰ TEU کانتینر در مجموعه بنادر این استان تخلیه و بارگیری شد که رشد ۱۶درصدی را در این زمینه شاهد بودیم.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان تعداد شناور‌های ورودی به بنادر تجاری این استان  را در این مدت ۳۸ هزار و ۵۰۷ فروند با افزایش ۱۷ درصدی اعلام کرد و افزود: از این میزان، چهار هزار و ۹۲۶ فروند کشتی بالای هزار تن و ۳۳ هزار و ۵۸۱ فروند از شناور‌های پهلو گرفته در این بنادر، زیر هزار تن وزن داشته اند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »