جریان زلزله کرمانشاه نباید مانند پلاسکو فراموش شود/ مسؤولان به فکر رفع مشکل بناهای آسیب‌پذیر باشند

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از قم به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی در دیدار استاندار کرمانشاه اظهار کرد: مسؤولان دولتی باید به فکر مناطق آسیب‌پذیری مانند کرمانشاه باشند، بناهای فرسوده بلای بالقوه هستند که باید در تمام ایران فکری برای آن کرد.

وی افزود: جریان زلزله کرمانشاه نباید فراموش شود، گاهی در ابتدای حوادث رسانه‌ها به مسأله می‌پردازند اما بعد از مدتی گرد و غبار فراموشی بر موضوع می‌نشیند، مانند حادثه پلاسکو که بعد از مدتی به فراموشی سپرده شد، نباید مسائل حادی مانند زلزله مشمول مرور زمان شود بلکه باید تا پایان مورد نظر باشد.

این مرجع تقلید ادامه داد: در زمان وقوع حوادثی مانند زلزله هر کس وظایفی دارد که باید آن را انجام دهند، طلاب و مبلغان نیز در این حوادث وظایفی دارند که باید حضور پیدا کرده و به سهم خود فعالیت کنند؛ طلاب وظیفه سنگینی بر عهده دارند و باید به گونه‌ای کار کنند که رضایت الهی را در پی داشته باشد.

وی بر توجه مسؤولان به مناطق آسیب‌دیده تأکید کرد و گفت: در پی وقوع چنین حوادثی با اطلاع‌رسانی مناسب می‌توان جلب کمک‌های عمومی کرد یعنی اگر مردم بدانند که کمک‌ها چگونه مصرف می‌شود و چه آثاری داشته رغبت بیشتری برای کمک کردن پیدا خواهند کرد.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی خواستار توجه مسؤولان به مناطق آسیب‌پذیر شد و اظهار کرد: بناهای فرسوده بلای بالقوه هستند که باید در تمام ایران فکری برای آن کرد، زلزله کرمانشاه تجربه‌ای شد تا اگر موارد مشابهی پیش آید برای جلوگیری از خسارت‌ها و تلفات چه کار باید کرد.

وی با بیان اینکه مسؤولان باید این تجربه را حفظ کنند که اگر خدایی نکرده، مشکلی پیش آمد بتوانند بهتر و زودتر رسیدگی کنند، ادامه داد: مساجد، حسینیه‌ها، مدارس و کتابخانه‌ها نیز باید مورد توجه باشند، در کنار تهیه مسکن که باید با جدیت پیگیری شود باید به مراکز فرهنگی نیز توجه داشت.

این مرجع تقلید افزود: وجود مراکز مذهبی و اجرای برنامه‌های دینی در شرایطی مانند زلزله بهترین وسیله آرامش و تسکین مردم است، مراکز و برنامه‌های مذهبی و فرهنگی نقش مؤثری در آرامش مردم دارد و مسئولان باید توجه داشته باشند.

وی بیان داشت: اگر به مسائل دینی و مذهبی توجه نشود شاهد به وجود آمدن مشکلاتی خواهیم بود، بنابراین افزون بر احیای مراکز فرهنگی باید برنامه‌های دینی و فرهنگی نیز احیا و از ظرفیت‌های حوزه علمیه کرمانشاه استفاده شود و ما حاضر هستیم به این مسأله کمک کنیم که طلاب و مبلغان برای زلزله‌زدگان برنامه‌هایی داشته باشند تا به آنها آرامش دهند و مانع از فراموشی برنامه‌های دینی شوند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »