بسیجیان حائز رتبه برتر رده های سپاه میناب تجلیل شدند

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان، طالب احمدی نیا فرمانده سپاه میناب افزود: بسیج یک تشکل معنوی الهی و شجره طیبه ای است که ریشه درعمق دین و ایمان ما دارد.

وی گفت: بسیج در عین حال که یک تشکل نظامی و اداری است اما یک تشکل مردمی است و وابستگی به مردم و بدنه کشور دارد.

فرمانده سپاه میناب اظهار کرد: بهترین خدمت به نظام و بهترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن حلقه های صالحین و جذب جوانان و نوجوانان در مسجد است.

سرگرد احمدی نیا گفت: بسیج یک تفکر انقلابی همراه با آمیزه های دینی و اخلاقی است که در عرصه های مختلف ظهور و بروز پیدا کرده است.

وی فلسفه های بسیج نشات گرفته از آیات قرآن اظهار کرد: اخلاص، شجره طیبه، شجاعت و شهامت، پیروزی، استقامت و پایداری، مطیع ولایت بودن، آگاهی و آمادگی برای جهاد از فلسفه های بسیج است که هر کدام از آنها از آیات قرآنی سرچشمه می گیرند.

فرمانده سپاه میناب هدف از برگزاری این مراسم را قدردانی از مقام   و منزلت یک بسیجی عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: در این مراسم از یکصد و ۱۵ نفر از بسیجیان حائز رتبه های برتر رده های سپاه میناب در سال ۹۶ تجلیل شد.

شورای اسلامی شهر میناب نیز در این مراسم حضور داشتندو از فعالیت مستمر و تلاش های بسیجیان این شهرستان قدردانی کردند.

در پایان این مراسم از بسیجیان نمونه شهرستان میناب با اهداء لوح سپاس و هدایائی قدردانی شد.

 

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »