امنیت و سلامت میهمانان نوروزی حائز اهمیت است

   به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان ، جلسه شورای اداری شهرستان به ریاست احمد پویافر فرماندار در محل سالن کنفرانس این فرمانداری برگزار گردید.

فرماندار بندرعباس در این جلسه ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و تبریک ایام الله بهمن و پیروزی افتخار آمیز انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان نظام مقدس جمهموری اسلامی اظهار داشت : از مدیران دستگاه های اجرایی،بخشداران،شهرداران به لحاظ برگزاری برنامه های ایام الله دهه مبارک فجر کمال تشکررا دارم.

پویافر افزود : پایان بخش این ایام روز 22بهمن بود روزی که مردم ایران اسلامی بار دیگر بیعت خود را با آرمان های بلند امام راحل و آرمانهای انقلاب اسلامی و لبیک به فرمایشات مقام معظم رهبری داشتند.

وی در ادامه با توجه به اهمیت ایمنی در واحدهای مسکونی و مجتمع های تجاری گفت : 90 درصد آتش سوزیها به علت نداشتن سیستم اعلام اطفای حریق است و فقط 10 درصد ساختمانها و مجتمع های تجاری دارای سیستم اعلام اطفای حریق دارند .که وجود این سیستم از تلفات انسانی و خسارتها جلوگیری خواهد کرد.

فرماندار بندرعباس در این جلسه با اعلام آمادگی شهرستان بندرعباس برای میزبانی از هموطنان عزیز در ایام تعطیلات نوروزی و تشکیل کمیته های مرتبط با ستاد تسهیلات سفر بیان داشت : تدابیر لازم جهت فراهم نمودن فضای سالم و امن برای میزبانی هموطنان عزیز اندیشیده شده است.

رئیس ستاد تسهیلات سفر شهرستان با تاکید به مسئولان دستگاههای اجرایی بیان داشت : به لحاظ موقعیت تجاری ، گردشگری و برخورداری از سواحل و جزایر زیبای خلیج فارس قطعاً بندرعباس یکی از مقصدهای سفر هموطنان به استان هرمزگان و شهر بندرعباس خواهد بود که به لحاظ اهمیت این موضوع لازم است مسئولان با استفاده از ظرفیت های موجود و برنامه ریزی دقیق شرایط مطلوب را برای پذیرایی و اسکان هموطنان گرامی فراهم نمایند.

وی گفت : شرایط مناسب برای حمل و نقل دریایی ، هوایی ، زمینی و ریلی فراهم شود .

نماینده عالی دولت در شهرستان در ادامه با تاکید بر همکاری با طرح ملی فلج اطفال تصریح کرد: این طرح ملی که در کشور اجرا خواهد شد  باید در هرمزگان خصوصا شهربندرعباس به خوبی به مرحله اجرایی برسد.

وی در پایان افزود: باید آگاه سازی و اطلاع رسانی در زمینه قاچاق کالا و ارز انجام شود زیرا سبب می گردد مردم از پیامد منفی اقتصادی این امر آگاه شوند و ضمن هماهنگی با رویه های اقتصادی مقاومتی مصرف کالاهای تولید داخلی را در برنامه زندگی خود قرار دهند.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »