وزارت اطلاعات کاری با مخالفین سیاسی ندارد

رخدادهای 29 بهمن 63

چکیده:

امام خمینی: اسلام امروز امانتی در دست ماست که اگر خللی در آن وارد شود علاوه بر آن که آخرت ما از بین رفته است. دنیای ما هم بر باد می رود.

 

ارتش و پاسداران و ژاندارمری و تمامی افراد حکومت باید خدمتگزار مردم باشند.

 

هفتمین سال فعالیت حزب جمهوری اسلامی با آیت الله خامنه ای دبیر کل حزب آغاز شد.

 

وزیر اطلاعات اقدامات، تدابیر و عملکرد 6 ماهه این وزارت خانه را  از آغاز تاسیس تاکنون تشریح کرد.

 

ری شهری: وزارت اطلاعات کاری با مخالفین سیاسی ندارد بلکه با ضد انقلاب و توطئه گران برخورد قاطع می کند.

 

دیدار مسئولین ژاندارمری با امام خمینی

حجت الاسلام آشتیانی سرپرست دایره عقیدتی – سیاسی و نماینده امام در ژاندارمری به همراه تنی چند از مسئولان عقیدتی سیاسی و سرهنگ سهرابی فرمانده جدید ژاندارمری و چند تن از معاونین وی دیروز به حضور امام خمینی رهبر انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا رسیدند.

امام خمینی در این دیدار فرمودند: الان کشور در دست شماست و کسی نیست که به شما زورگویی کند و اینکه می بینید دشمنان اسلام آنقدر داد می زنند به خاطر این است که از اسلام و استقلال و آزادی شما آتش گرفته اند به خودتان سستی راه ندهید و به پیش بروید.

امام امت در بخش دیگری از سخنانشان با اشاره به استقلال کشور فرمودند: شرط مهم این است که ما این عنایت خدا و آن دعای خاص ولی عصر روحی فداه را حفظ کنیم که حفظ آن خدمت به بندگان خداست. ارتش و پاسداران و ژاندارمری و تمامی افراد حکومت باید خدمتگزار مردم باشند همانطور که روحانیون خدمتگزار بوده و هستند و در زمان سابق در مقابل هر مشکلی صبر کردند و اسلام را به مردم عرضه نمودند. امام تاکید فرمودند: اسلام امروز امانتی در دست ماست که اگر خللی در آن وارد شود علاوه بر آن که آخرت ما از بین رفته است. دنیای ما هم بر باد می رود.(1)

 

آیت الله خامنه ای: حزب جمهوری اسلامی به دنبال کسب قدرت نیست

به مناسبت ششمین سالگرد تاسیس حزب جمهوری اسلامی روز گذشته مراسمی در محل کانون توحید برگزار شد و طی آن پیام آیت الله خامنه ای دبیر کل حزب به مناسبت آغاز هفتمین سال تاسیس این حزب قرائت شد.

در بخشی از پیام دبیر کل حزب جمهوری اسلامی آمده است: ما همواره اعلام کرده ایم که حزب جمهوری اسلامی تشکیلاتی برای کسب قدرت و بدست آوردن مجلس و دولت نیست بلکه عهده دار هدایت توده های مردم و کمک کننده به انسجام فکری آنان و استحکام پیوندهای عقیدتی و سیاسی میان آنان است.

آیت الله خامنه ای در پیام خود تاکید کرده است حمایت از دولت جمهوری اسلامی و دیگر نهادها و دستگاه های مسئول وظیفه ایست که تائید امام نسبت به این دستگاه ها را بر عهده همگان گذاشته و برادران و خواهران حزبی در همه جای کشور موظف به انجام این وظیفه اند.(2)

 

تشریح عملکرد 6 ماهه وزارت اطلاعات

وزیر اطلاعات دیروز در یک گفت و گوی مطبوعاتی و رادیو تلویزیونی ضمن تشریح عملکرد و فعالیت های 6 ماهه این وزارتخانه از آغاز تاکنون توطئه خائنانه منافقین  علیه جمهوری اسلامی  در 22 بهمن امسال که کشف و خنثی شد را برملا کرد.

حجت السلام ری شهری در این مصاحبه تاکید کرد: در حال حاضر اگر متوجه شویم افرادی در وزارت اطلاعات وابسته به یک گروه سیاسی یا هوادار هستند نخواهیم گذاشت به فعالیت خود در این وزارتخانه ادامه دهند.

وی افزود: بر اساس تدابیری که وزارت اطلاعات اتخاذ کرده از این به بعد تا موقعی که ثابت نشود افراد واقعا نادم و تائب شده اند از زندان آزاد نخواهند شد. وی درباره کشف توطئه اخیر منافقین نیز گفت: از جمله حادثه ای که قرار بود از طرف منافقین در یوم الله 22 بهمن انجام شود که بحمدالله کشف و خنثی شد این بود که منافقین قصد داشتند در روز 22 بهمن 2 فروند هواپیمای جمهوری اسلامی را ربوده و آنها را به عراق ببرند که قبل از انجام این هدف خائنانه دستگیر شدند. ظرف یکی دو روز اخیر نیز در تبریز هسته دیگری از منافقین که چند ترور انجام داده بودند توسط سربازان گمنام امام زمان به هلاکت رسیدند.

وزیر اطلاعات در پاسخ به سئوالی در مورد برخورد وزارت اطلاعات با مخالفین سیاسی نیز گفت: وزارت اطلاعات کاری به مخالفین سیاسی ندارد بلکه وظیفه این وزارتخانه برخورد قاطع با ضد انقلاب و کسانی است که قصد توطئه علیه نظام جمهوری اسلامی را داشته باشند.(3)

منابع:

1. اطلاعات، 29 بهمن 63، ص 3
2. جمهوری اسلامی، 29 بهمن 63، ص 2
3. کیهان، 29 بهمن 63، ص 2

انتهای متن/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »