تربیت نیروی پرستاری برای کاهش مصدومیت‌ها در حوادث و بلایا

تربیت نیروی پرستاری برای کاهش مصدومیت‌ها در حوادث و بلایاحمیدرضا خانکه قائم مقام رئیس اورژانس در حوزه حوادث و بلایا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عنوان کرد: با توجه به اینکه ایران از نقاط زلزله‌خیز دنیاست و در دهه‌های اخیر با حوادث و بلایای طبیعی و غیرطبیعی مواجه بوده‌ایم در راستای کاهش آسیب‌های حوادث و کاهش عوارض بلایای طبیعی  تربیت پرستاران در این حوزه را با همکاری معاونت پرستاری وزارت بهداشت راه‌اندازی کردیم.

وی افزود: حوادث و بلایا در کشور و زلزله‌های اخیر نشان داد، اگر به‌جای هزار نیروی بی‌تخصص 100 متخصص را تربیت کنیم و در 3 پودمان مهارت‌های اولیه، مهارت‌های تخصصی تریاژ، تخلیه و غیره  همچنین پست امدادی و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی را توسعه دهیم، شاهد کاهش آمار مرگ و میر و  مصدومیت‌ها خواهیم بود.

وی ضرورت آموزش پرستاران در بحران را یک اولویت دانست که خوشبختانه در کارگاه کشوری افزایش آمادگی پرستاران در حوادث و بلایا موقعیت تیم صد نفره ملی در کارگاه سه روزه عملیاتی شده است و امید داریم با آموزش این گروه‌ها و انتقال دانش از سوی این پرستاران به سایر پرستاران بتوانیم شاهد بهره‌مندی از ظرفیت این افراد آموزش دیده باشیم.

خانکه گفت: در این جلسه مقرر شد که تیم صد نفره آموزش دیده در اختیار ما باشند و با اعلام نیاز اورژانس کشور، معاونت پرستاری این افراد آموزش دیده را در راستای ارائه خدمات سلامت و خدمات پرستاری در اختیار سازمان اورژانس قرار خواهد داد.

خدمات سلامت در زلزله کرمانشاه مطلوب بوده است

وی افزود: خوشبختانه گزارش‌های رسیده نشان می‌دهد نتیجه خدمات سلامت و اورژانس در زلزله‌ کرمانشاه مطلوب بوده است اما فراموش نکنیم نجات افراد زلزله‌زده نیازمند مشارکت ملی است و امیدواریم با حضور تربیت پرستاران آموزش دیده شاهد کاهش آمار خدمات جانی و سایر خدمات باشیم.

وی در پایان آموزش پرستاران حوزه حوادث و بلایا را یکی از برنامه‌های مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی دانست و یادآور شد: این مرکز با بهره‌مندی از علم روز دنیا در حوزه سلامت در حوادث و بلایا با مراکز گوناگون برنامه‌های منحصر به فردی دارد که می‌توانیم در این عرصه شاهد اخبار خوشی برای جامعه باشیم.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »