کتاب قدیمی‌ترین رسانه است/ انتشار بسیاری از کتب دینی در قم

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، سید عباس صالحی در مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب دین و سیزدهمین نمایشگاه کتاب استان قم که چهارشنبه شب با حضور آیت الله العظمی سبحانی و جمعی از مسئولان قم و فعالان عرصه کتاب در مصلی قدس برگزار شد، اظهار داشت: زمانی که نام قم به گوش می‌رسد، نام کریمه اهل‌بیت(ع) به ذهن خطور می‌کند؛ همچنین قم، حوزه‌های علمیه را در ذهن آدمی تداعی می‌کند، حوزه علمیه‌ای که همواره می‌درخشد و از کهن‌ترین حوزه‌های علمیه جهان اسلام است، همچنین کتاب واژه دیگری است که با شنیدن نام قم به ذهن می‌آید.

وی افزود: قم از همان زمانی که به عنوان پایگاه تشیع در جهان اسلام شناخته شد، با کتاب همراه بوده و همواره در این شهر، کتاب‌های فراوانی تولید شده و انتشار می‌یابد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: از این که امروز نمایشگاه استانی و بین‌المللی کتاب دین در شهر قم برپا شده است بسیار خرسند هستیم، اگرچه کتاب قدیمی‌ترین رسانه است اما همچنان نیز پر اثرترین رسانه به شمار می‌آید و طبق فرمایش مقام معظم رهبری هیچ رسانه‌ای جایگزین کتاب نمی‌شود.

توسعه انتشار و چاپ کتب دینی از برکات انقلاب اسلامی است

وی در ادامه اظهار کرد: توسعه انتشار و چاپ کتب دینی از برکات انقلاب اسلامی بوده است، به گونه‌ای که پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بیش از ۲۰۰ هزار عنوان کتاب در حوزه دین چاپ شده و شهر قم پایگاه این مهم بوده است.

صالحی افزود: با رسیدن به درک درست از وضعیت جامعه، کتب و تفکر دینی را می‌توان توسعه داد و باید بررسی شود چه تغییراتی در جامعه پدید آمده است که اگر مبلغ و مؤلف دینی به آن توجه نداشته باشد، نتیجه آن باعث ایجاد فاصله میان جامعه و کتب دینی می‌شود؛ مؤلفان نمی‌توانند به تغییر این متغیرها در جامعه بی‌تفاوت باشند.

وی با بیان اینکه بخش زیادی از کتاب‌های حوزه دین در شهر قم منتشر می‌شود، گفت: در همین راستا، نمایشگاه بین‌المللی کتاب دین فرصتی برای ارتباط و تعامل این پایگاه اصلی نشر دین با جهان اسلام و فراتر از آن است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »