مسعود گرگیج مدیر باغداری سازمان جهادکشاورزی هرمزگان در گفتگو باخبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،گفت: برداشت کُنار از 914 هکتار سطح زیر کشت آغاز شد.
وی پیش بینی کرد امسال 5 هزار تن کُنار از این سطح برداشت شود.
مدیر باغداری سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: تولید امسال به دلیل جوان سازی باغ ها و مبارزه با بیماری ها 10 درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.
مسعود گرگیج افزود: شهرستان های میناب، رودان، بندرعباس و حاجی آباد مهمترین مناطق تولید کُنار در استان هستند.
وی گفت: شهرستان رودان رتبه نخست تولید و سطح زیر کشت کُنار در استان را به خود اختصاص داده است.
مدیر باغداری سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: محصول برداشت شده علاوه بر مصرف صورت تازه خوری در ارسان به استان های همجوار همچون کرمان و تهران ارسال می شود.
گرگیج افزود: برداشت کُنار تا آخر فروردین سال آینده ادامه دارد.