بهره برداری از هزار کیلومتر راه روستایی در هرمزگان

غلامحسین شیری مدیرکل راه و شهرسازی  هرمزگان در گفتگو باخبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس، گفت: یک‌هزار کیلومتر راه روستایی در استان هرمزگان به بهره‌برداری رسیده و کار احداث یک‌هزار کیلومتر دیگر نیز آغاز شده است.

 وی با بیان اینکه در حوزه بزرگراه، آزادراه، راه اصلی و راه روستایی از ابتدای سال اقدامات مختلفی انجام شده است افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته و با تامین اعتبارات مورد نیاز امسال ۱۶ کیلومتر بزرگراه با هزینه‌ ی بیش از ۳۵۰ میلیارد ریال، ۶۱ کیلومتر راه اصلی و فرعی با هزینه یک هزار و ۲۲۰ میلیارد به بهره‌برداری رسیده است.

 مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان گفت:از دیگر اقدامات در دست اجرا در استان هرمزگان احداث ۵۸ کیلومتر بزرگراه‌، ۱۵۷ کیلومتر راه اصلی و فرعی و احداث ۷ دستگاه پل بزرگ به طول یک هزار و ۷۵۰ متر با اعتباربیش از ۸۰۰ میلیارد ریال در دست اقدام است که تا پایان سال ۳ پل به طول ۵۸۵ متر و هزینه ۴۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری خواهد رسید.

شیری افزود: پروژه احداث راه روستایی در استان به عنوان یکی از شاخص مهم توسعه، برای اولین بار عملیاتی شد که در طول یک سال گذشته یک هزار کیلومتر راه روستایی احداث شده که در کشور بی‌سابقه بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین راه احداثی در طی یک‌سال در کشور ۳۰۰ کیلومتر بوده است گفت: هدف از احداث راه روستایی رفع محرومیت از چهره هرمزگان بوده که تا کنون یک هزار کیلومتر راه روستایی به بهره‌برداری رسیده است و احداث هزار کیلومتر بعدی نیز در استان آغاز شده است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »