مدیران موظف به تقویت روابط عمومی ها هستند

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در  هرمزگان، دکتر فریدون همتی در نشست صمیمی با مدیران روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان هرمزگان با گرامیداشت فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجر، عنوان کرد: روابط عمومی ها برنامه ریزی لازم را برای ارتباط دستگاه های اجرایی با مردم انجام دهند و کارهایی که دولت در بخش های مختلف انجام داده را در دهه فجر به اطلاع مردم برسانند

وی روابط عمومی را پل ارتباطی میان دستگاه های اجرایی با جامعه و روح زنده سازمان و پالایشگر درون یک سازمان دانست و افزود: روابط عمومی زبان، چشم و گوش یک سازمان و بهترین مشاوران برای مدیران و کارمندان هرمجموعه است.

استاندار هرمزگان با تاکید بر اینکه روابط عمومی باید منافع سازمان را با منافع مردم همسو کند، تصریح کرد: هرجا یک روابط عمومی به روز باشد و خوب کار کند، آن سازمان در افکار عمومی به عنوان یک سازمان مثبت ارزیابی می شود.

همتی روابط عمومی را یک تخصص و فن مهم دانست و با اشاره به انتظارات از روابط عمومی ها، بیان داشت: لازمه و ویژگی جامعه امروز به شکلی است که با توجه به انتشار گسترده مطالب در شبکه های اجتماعی باید پاسخ مناسب و به موقع به موارد مطرح شده داده شود تا به عنوان ابهام در ذهن جامعه نماند و از روابط عمومی ها انتظار می رود به مواردی که در جامعه و فضای مجازی مطرح می شود، پاسخ به موقع و قانع کننده دهند.

وی خواستار برنامه ریزی و تلاش روابط عمومی ها برای ایجاد رضایتمندی از دستگاه های اجرایی شد و اظهار داشت: روابط عمومی ها نسبت به تکریم ارباب رجوع و رعایت حقوق شهروندی افرادی که به دستگاه های اجرایی مراجعه می کنند، حساس باشند و تلاش کنند کارکنان یک سازمان رفتار درست با مردم مراجعه کننده به دستگاه های اجرایی داشته باشند.

استاندار هرمزگان تاکید کرد: روابط عمومی باید ایرادات و اشکالات داخل سازمان را پیدا کند و برنامه آموزشی رفتار با مردم برای کارکنان مجموعه بگذارد و همچنین روابط عمومی ها در راستای دسترسی آزاد مردم به اطلاعات تلاش کنند.

همتی اضافه کرد: مدیران کل دستگاه های اجرایی با توجه به انتظاراتی که وجود دارد، روابط عمومی ها را تقویت کنند و مدیران موظف به پشتیبانی و حمایت از روابط عمومی ها در مجموعه خود هستند.

وی ارتباط پویا و فعال روابط عمومی ها با رسانه ها برای تبیین برنامه ها و اقدام های دستگاه ها، جدی گرفتن آموزش در حوزه کار روابط عمومی و هماهنگی روابط عمومی ها با روابط عمومی استانداری و برگزاری نشست های منظم با استانداری را نیز خواستار شد.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »