«اداره کردن دانشگاه فرهنگیان با سرپرست» ظلم به این دانشگاه است

اسدالله عباسی عضو کمیسیون آموزش مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، در خصوص «تعیین تکلیف نیروهای حق‌التدریس و نهضت سواد آموزی»، اظهار داشت: با توجه به اینکه سازمان امور اداری و استخدامی کشور اعلام کرده است، 94 درصد این نیروها از حدود 180 هزار نفر، همگی خانم هستند و با توجه به نیازی که برخی مناطق محروم به نیروی مرد دارند، توازن لازم ایجاد نمی‌شود.

وی ادامه داد: تا زمانی که دولت با جذب موافقت نکند، به دلیل اینکه این در قالب طرح است و مغایر با قانون اساسی شناخته می‌شود، رد خواهد شد. 

عضو کمیسیون آموزش مجلس خاطرنشان کرد: در حال حاضر باید به نقطه مشترکی برسیم؛ در حالی که آمارها ضد و نقیض است و آمار دقیقی در این خصوص وجود ندارد و به این خاطر تصویب این طرح به تعویق می‌افتد.

عباسی اضافه کرد: تلاش می‌کنیم این موضوع را به نقطه قطعی برسانیم و به صحن علنی مجلس بیاوریم و در نهایت به قانون تبدیل شود.

وی با اشاره به جذب این نیروها از طریق آزمون استخدامی، متذکر شد: با توجه به اینکه برخی افراد دارای سنوات بالاتر و برخی دیگر سنوات پایین‌تری دارند و احتمال ضایع شدن حق عده‌ای وجود دارد، در اینجا نیز ایراداتی است که تلاش می‌کنیم آن را برطرف کنیم.

عضو کمیسیون آموزش مجلس‌ در خصوص «عدم پرداخت سرانه به مدارس»، بیان داشت: آموزش و پرورش در حال حاضر با کمبود بودجه روبه رو است و بخشی از حق‌التدریس‌های کارکنان ستادی در سال جاری پرداخت نشده است و از طرف دیگر بخشی از مطالبات فرهنگیان نیز باقی مانده است.

 عباسی گفت: بخشی از بودجه به سرانه مدارس اختصاص دارد که باید پرداخت شود که آن نیز آن طور که در شأن مدارس است، پرداخت نشده و امیدواریم وزیر آموزش و پرورش و سازمان مدیریت و برنامه ریزی اقدام لازم را انجام دهند.

وی در خصوص «تعیین رئیس دانشگاه فرهنگیان»، تصریح کرد: باید رئیس این دانشگاه تعیین شود و اداره کردن به صورت سرپرست ظلم در حق دانشگاه فرهنگیان است؛ به هر حال نباید این دانشگاه بزرگ با وظایفی که برنامه ششم بر عهده آن قرار داده است، بدون رئیس و با سرپرست اداره شود.

عضو کمیسیون آموزش مجلس تأکید کرد: در هیچ جای دنیا چنین چیزی اتفاق نیفتاده است و این موضوع در اداره دانشگاه استثناء است؛ ضمن اینکه کم لطفی و نگاه غیر کارشناسانه‌ای وجود دارد که بعضی از افراد نسبت به دانشگاه فرهنگیان دارند و امیدوارم دید بازتری نسبت به این موضوع داشته باشند.

عباسی در خصوص «اعلام نتایج تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان»، متذکر شد: در حال حاضر باید این نتایج تا پایان آبان ماه در کمیسیون اعلام شود و این نتایج در کمیسیون مشترک با گروه تحقیق و تفحص بررسی شده و به هیأت رئیسه مجلس ارائه داده شود و هیأت رئیسه نیز زمان اعلام آن را در صحن علنی مشخص کند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »