به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایرنا علیرضا امیری روز یکشنبه در گفت وگوبا ایرنا افزود: رگبار باران همراه با رعد و برق تا روز دوشنبه در شرق استان هرمزگان ادامه دارد.
وی ادامه داد : این بارندگی تحت تاثیر سامانه ناپایدار جوی در مناطق شرقی استان سبب افزایش و گذر ابر و رگبار پراکنده باران در برخی نقاط استان از جمله مناطق مرتفع و مستعد شرق استان می شود .
7194/6048
خبرنگار : علی نجفی ** انتشار دهنده : خلیل تنیده

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان
هرمزبان –
مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشاندهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابانها بود.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید













