“استکبارستیزی” موجب رشد و پیشرفت انقلاب می‌شود

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرگزاری تسنیم از قزوین، حجت‌الاسلام موسی رجبی رزانی صبح امروز در گردهمایی مصون‌سازی فرهنگی ناحیه امام سجاد(ع) قزوین اظهار داشت: مردم مسلمان و عاشورایی ایران اسلامی در حوادث تاریخ‌ساز 13 آبان به خصوص تسخیر لانه جاسوسی آمریکا ثابت کرد که پایداری و استقامت در برابر زیاده‌خواهی، یاوه‌گویی و هوس‌رانی‌های استکبار در هر سطح و اندازه‌ای با توکل و اعتماد به تحقق وعده‌های راستین پروردگار عالم به پیروزی نهایی جبهه مستضعفین خواهد انجامید.

وی خاطرنشان کرد: مردم ایران برای اینکه دین خدا شیوع پیدا کند قیام و انقلاب کردند و همین عواملی که باعث بروز انقلاب شد، پایبندی به همین عوامل هم باعث استقرار و ماندگاری انقلاب اسلامی است. 

رجبی رزانی گفت: انقلاب‌های زیادی در جهان رخ داده نظیر انقلاب کوبا، مصر و غیره ولی دوام زیادی نداشت چون رهبر نداشتند و یا اگر هم داشتند با یک تغییر رویکرد و رهبری از هم متلاشی شدند و به سرانجام نرسیدند. 

مدیر تعلیم و تربیت سپاه امام سجاد(ع) قزوین عنوان کرد: امام خمینی(ره) از گذشته و در سال 1328 خوی و روش استکبار ستیزی را داشته و پیش گرفته بود و امروز همین روحیه استکبار ستیزی را رهبر معظم انقلاب دارند که این استکبارستیزی موجب رشد و پیشرفت انقلاب اسلامی شده است. 

وی با شاره به غیر قابل اعتماد بودن کشورهای استکباری، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری به غیر قابل اعتماد بودن کشورهای استکباری تاکید داشته‌اند، در بحث برجام به 24 بند آن تعهد و عمل کردیم ولی آنها در بند اول آن که رفع تحریم‌هاست، عمل نکردند. 

رجبی رزانی تأکید کرد: اگر روحیه انقلابی‌گری داشته باشیم قطعا استکبارستیز هم خواهیم بود و راه مبارزه با استکبارستیزی انقلابی‌گری است. 

مدیر تعلیم و تربیت سپاه امام سجاد(ع) قزوین با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) گفت: بهترین تکیه گاه، حب و بغض در راه خدا است که این حب و بغض امروز یعنی استکبارستیزی و پیروی از مظلوم. است، کسانی که امروز می‌ترسند و شعار مرگ بر آمریکا سر نمی‌دهند روحیه انقلابی گری ندارند. 

وی گفت: امروز همه با بینش و بصیرت حضور گسترده داشته و با فریاد ضمن محکوم کردن اقدامات ننگین و ضد بشری و مداخله جویانه سران استکبار و عیادیش در داخل و خارج با هوشیاری تمام مراقب هرگونه نفوذ موذیانه استکبار به‌ویژه به بهانه تفاهم برجام در همه عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی خواهیم بود.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »