تلاش های دیپلماتیک تکمیل کننده پیروزی های میدانی محور مقاومت است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایرنا، مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل، دیدار عصر امروز با وزیر خارجه لبنان را خوب و سازنده توصیف کرد و گفت: از زمانی که ‘جبران باسیل’ سکان وزارت خارجه را بر عهده گرفته سیاست خارجه لبنان فعال تر و بانشاط تر شده است.
وی تاکید کرد: تثبیت دستاوردهای محور مقاومت در عراق و سوریه و لبنان، نیازمند تلاش های دیپلماتیک است و اقدامات دیپلماتیک مکمل اقدامات جهادی است که رزمندگان مقاومت در جبهه های عراق و سوریه و لبنان به ویژه در ماه های اخیر داشتند.
ولایتی تحولات دیپلماتیک اخیر از جمله اجلاس مشترک ایران و روسیه و آذربایجان، سفر نخست وزیر عراق به تهران، حضور هیات حماس در تهران و نیز سفر خود به سوریه و لبنان را در چارچوب همین تلاش های دیپلماتیک دانست که برای تثبیت دستاوردهای میدانی انجام می شود.
وی همچنین اجلاس دو روز گذشته اتحادیه جهانی علمای مقاومت در بیروت را اقدامی در جهت تقویت دیپلماسی عمومی خواند.
ولایتی در پاسخ به این سووال که آیا سفر رئیس جمهوری روسیه به تهران نیز در چارچوب تحکیم محور مقاومت بوده است ، گفت: بدون تردید دولت روسیه و شخص رئیس جمهوری سوریه نقش مهمی در دستاوردهای اخیر محور مقاومت داشته و همکاری های خوبی بین روسیه با ایران و عراق و سوریه انجام گرفته است.
وی با اشاره به عبور جنگنده های روسی از مسیر ایران و عراق برای بمباران مراکز گروه های تکفیری در سوریه همزمان با حضور پوتین در ایران، این مساله را حائز اهمیت و نشانه نزدیکی ایران و روسیه در مسیر مبارزه با تروریسم و گروه های تکفیری دانست.
مشاور بین الملل رهبر معظم انقلاب در پاسخ به سووالی درباره فشارهای اخیر آمریکا و اسرائیل به کشورهای محور مقاومت گفت: رژیم صهیونیستی و آمریکا بازنده اصلی این فشارها خواهد بود و این تلاش های مذبوحانه به هیچ نتیجه ای نخواهد رسید.
علی اکبر ولایتی مشاور بین الملل رهبر معظم انقلاب اسلامی روز گذشته به منظور شرکت در نشست اتحادیه جهانی علمای مقاومت و نیز دیدار با مقام های لبنان وارد این کشور شد.
وی در این سفر تاکنون با «سعد الحریری» نخست وزیر و «نبیه بری» رئیس پارلمان دیدار داشت.
ولایتی روز گذشته نیز دیداری با «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله داشت و درباره آخرین تحولات منطقه با هم رایزنی کردند.
شبک**خاورم*390*2054**1392**انتشار: ابوالفضل بابایی

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »