آغاز به کار نمایشگاه علوم قرآنی در پارسیان

هرمزبان:نمایشگاه علوم قرآنی با هدف عرضه محصولات فرهنگی قرآنی از امروز فعالیت خود را در شهرستان پارسیان آغاز کرد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،محمود اسدی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پارسیان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در پارسیان با اشاره به افتتاح این نمایشگاه گفت: نمایشگاه علوم قرآنی فرصت خوبی در اختیار علاقمندان به کتاب‌های دینی مذهبی قرار می‌دهد تا آخرین و جدیدترین کتاب‌های چاپ شده در این زمینه را تهیه کنند.
وی اضافه کرد: دوری شهرستان از مرکز استان و مراکز فروش محصولات علوم قرآنی باعث می‌شود مردم از این قبیل نمایشگاه‌ها به‌خوبی استقبال کنند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پارسیان گفت: نمایشگاه علوم قرآنی به‌عنوان یکی از مطالبات مردم شهرستان همه ساله ماه رمضان در مناطق مختلف شهرستان برپا می‌شود که امسال این نمایشگاه از شهر دشتی آغاز به کار کرد و در نظر داریم در دیگر مناطق پرجمعیت شهرستان نیز برپا کنیم.

اسدی خاطر نشان کرد: در این نمایشگاه نمونه‌هایی از قرآن‌های نفیس، تفاسیر و دیگر کتاب‌های مذهبی عرضه می‌شود که با 20 درصد تخفیف به فروش می‌رسد.

یادآور می‌شود؛ در شهرستان پارسیان به عنوان شهرستانی فرهنگی همه ساله نمایشگاه‌های کتاب در ابعاد کوچک و بزرگ برگزار و کتاب‌های مذهبی به عنوان نمایشگاه‌های علوم قرآنی در ماه رمضان نیز عرضه می‌شود .

این شهرستان‏، غربی‌ترین منطقه هرمزگان محسوب شده و در مجاورت با استان‌های بوشهر از غرب و شمال با فارس است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »