کاهش فشار بر ذخائر آبزی‌ با مساعدت تعاونی‌های صیادی ممکن می‌شود

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، شاپور کاکولکی صبح امروز در نشست بررسی مسائل صید و صیادی هرمزگان با بیان اینکه هرمزگان به عنوان یکی از قطب‌های مهم شیلاتی به ویژه در زمینه صید و صیادی در کشور و منطقه مطرح است گفت: ظرفیت‌های موجود در هرمزگان می‌تواند موجبات توسعه بیش از پیش استان، کشور و منطقه را فراهم سازد.

وی گفت: هر شهرستان‌ هرمزگان نیز با توجه به ظرفیت‌ها و توانایی‌های خود در راستای توسعه شهرستان خود با عزمی جدی‌تر گام بردارد.

این مسئول با اشاره به اینکه صید غیراصولی و غیرمجاز در صورت تداوم می‌تواند بیش از پیش ذخایر ارزشمند آبزیان در خلیج فارس را تحت فشار بگذارد، از اتحادیه‌ها و تعاونی‌های صیادی هرمزگان خواست تا با تعامل و همفکری بیشتر و همچنین همکاری نزدیک‌تر با شیلات و به ویژه یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان هر چه بیشتر این دستگاه را در کاهش فشار بر ذخایر آبزیان همراهی کنند.

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران دیدار از نزدیک با جامعه صیادی را از ویژگی‌های مهم این نشست خواند و تصریح کرد: حفظ و ارتقای ارتباط نزدیک جامعه صیادی با سازمان شیلات ایران و اداره کل شیلات هرمزگان را موجب ارتقای همه جانبه صید و صیادی در استان و مجموعه شیلات دانست.

کاکولکی یکی از مباحث پیشرو سازمان شیلات ایران را بیمه‌های درمانی و تکمیلی برای فعالان عرصه صیادی و آبزی‌پروری و نیز مبحث بیمه شناورهای صیادی خواند.

وی ایجاد زیستگاه‌های مصنوعی با مشارکت بخش خصوصی، ارتقای جایگاه تعاونی‌های صیادی و همچنین افزایش درآمد آنها، ترویج و گسترش صید با قلاب، بازنگری و تسهیل در پرداخت عوارض بندری و همچنین بررسی ویژه وضیعت صید و ذخایر ارزشمند آبزیان را از مهم‌ترین مسائل پیشرو استان خواند.

معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان هرمزگان نیز در ادامه این نشست با اشاره به عملکرد شیلات هرمزگان در حوزه صیادی در سال 95 گفت: استان هرمزگان با 22 بندر صیادی، 30 درصد بنادر صیادی کشور و با صید بالغ بر 240 هزار تن انواع آبزیان 36 درصد صید انواع آبزیان کشور را به خود اختصاص می‌دهد که این آمار نشان از جایگاه صیادی استان هرمزگان در کشور دارد.

مسعود بارانی فعالیت بالغ بر 20 درصد از صیادان کشور در استان یعنی بالغ بر 29 هزار نفر صیاد و همچنین 74 تعاونی صیادی با 11 هزار نفر عضو را نشان از نقش شیلات در معشیت و اقتصاد مردم استان هرمزگان خواند.

وی با اشاره به اینکه برنامه توسعه بهره‌برداری از ذخایر فانوس ماهی از جمله برنامه‌های اقتصاد مقاومتی سازمان شیلات است که اشتغال مستقیم و غیرمستقیم قابل توجهی را نصیب کشور می‌کند گفت: سرمایه‌گذاری 8 شرکت و فعال شدن 19 فروند شناور در سال 95، فعالیت 56 فروند کشتی صیادی در صید فانوس ماهیان، برگزاری بالغ بر 13 جلسه با محوریت فانوس ماهیان، نظارت بر 168 مورد تخلیه کشتی‌های صیادی  در سال 95 در بندرعباس و 67 مورد در جاسک را از اقدامات انجام شده در راستای توسعه صید فانوس ماهیان شیلات هرمزگان در سال 1395 خواند.

معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان هرمزگان افزود: این شناورهای صیادی تنها در سال 95  موجبات اشتغال‌زایی بالغ بر 650 نفر نیرو انسانی در استان را فراهم کرده‌اند.

در ادامه همچنین روسای شهرستان‌ها،کارشناسان شیلاتی، نمایندگان و بهره‌برداران جامعه صیادی به بیان مسائل و نقطه نظرات خود پرداختند و مقرر شد دبیرخانه مشترکی، پیگیری موارد مورد نظر جلسه را عهده‌دار شود.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »