کمبود ۳هزار معلم در هرمزگان/نیازمند پرورش نیروی انسانی هستیم

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، احمد پویافر صبح شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان بندرعباس که در فرمانداری بندرعباس برگزار شد، با تاکید بر اینکه سازمانها یاری گری آموزش و پرورش باشند بیان داشت: توسعه و پرورش نیروی انسانی در آموزش و پرورش از اهمیت خاصی برخوردار است. توسعه کشور نیازمند پرورش نیروی متخصص است و وظبفه پرورش نیرو بر عهده آموزش و پرورش است.

وی علیرغم کمبود فضای آموزشی با کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش روبرو هستیمف عنوان کرد: ۵هزار نفر کادر و معلم در آموزش و پرورش استان هرمزگان کمبود داریم. طبق آمار 3هزار نفر معلم و 2 هزار نفر نیروی کادر اداری باید جهت تقویت آموزش و پروش جذب شوند.

فرماندار بندرعباس افزود: این کمبودها به مدیران کنونی بر نمی گردد. علیرغم اینکه دانشگاه فرهنگیان در تربیت نیروی آموزشی فعالیت می کند و شاهد جذب نیروهای حق التدریسی در استان هستیم باز هم شاهد کمبود نیروی آموزشی و کادری در سیستم آموزش و پرورش هرمزگان هستیم.

وی خاطرنشان کرد: پذیرفته ایم که برای توسعه کشور نیازمند پرورش نیروی انسانی و تقویت آموزش و پرورش استان هستیم. شالوده اصلی کشور در آموزش و پرورش شکل می گیرد. سازمانهایی که توان مالی بهتری دارند به یاری آموزش و پرورش بشتابند و تجهیزات فرسوده را بهبود ببخشند.

پویافر تصریح کرد: در جلسه شورای اداری استان اعلام شد از آذر ماه مکاتبات کاغذی در تمامی ادارات، بخشداری ها، فرمانداری ها، دهیاری ها و شهرداری ها حذف می شود و تمامی مجموعه ها باید به شبکه دولت متصل شوند. همه ابزارها و تجهیزات اجرایی شدن دولت الکترونیک فراهم است.

به گفته پویافر، پنج ماه دیگر از سال اقتصاد مقاومتی مانده است و مدیران برای تحقق این شعار باید فعالیت های بیشتری انجام شود. در یک مورد ۱۳۸ میلیارد تومان تسهیلات برای تعاون و بخش خصوصی مشخص شده است که تعاونی ها باید تلاش بیشتری برای جذب این تسهیلات داشته باشند. دستگاههای متولی تلاش بیشتری برای جذب این تسهیلات کنند.

وی افزود: مالی خوبی در اختیار کمیته امداد و بهزیستی قرار دارد که برای اشتغال زایی و حمایت از طرح های خودکفایی مددجویان بهره گیری شود. در سال اقتصاد مقاومتی نیازمند تلاش و پشتکار بیشتر مدیران برای ایجاد اشتغال و حمایت از طرح های اشتغالزایی است.

پویافر با بیان اینکه برخی از پروژه های شهرستان بندرعباس فرسایشی شده است، عنوان کرد: برنامه ای در فرمانداری شهرستان بندرعباس در حال تنظیم است تا پروژه های نیمه تمام با درصد پیشرفت فیزیکی بالا شناسایی و با تخصیص اعتبار مورد نیاز شاهد اتمام این پروژه ها باشیم.

فرماندار بندرعباس تصریح کرد: در حالی که نیازمندیم اعتبارات مدیریت شود اما متاسفانه با اتلاف هزینه ها روبرو هستیم و پروژه های میلیاردی با ۵ تا ۱۰ درصد بلاتکلیف مانده است و وضعیت این پروژه ها باید مشخص شود.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »