فرشید علیزاده روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: کاروان ورزشی آموزش و پرورش البرز در این رقابت ورزشی در بخش آقایان موفق به کسب سه مقام تیمی و دربخش بانوان 2 مقام تیمی شد.
وی اظهار کرد: فرهنگیان در رشته های ورزشی آمادگی جسمانی ، طناب کشی ، تنیس روی میز ، دارت ، والیبال و فوتسال در دوبخش آقایان و بانوان شرکت کردند.
وی بیان کرد: در این رقابت ورزشی آقایان در رشته های آمادگی جسمانی و طناب کشی مقام دوم و در والیبال به مقام سوم استانی دست یافتند.
وی تصریح کرد: بانوان فرهنگی نیز در رشته آمادگی جسمانی و طناب کشی مقام دوم استان را ازآن خود کردند.
وی اضافه کرد: تیم فوتسال آقایان با حضور 20 تیم شرکت کننده هنوز در جریان مسابقات قرار دارد.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش البرز گفت:این مسابقات به مناسبت هفته دفاع مقدس از سوی اداره کل ورزش و جوانان البرز برگزار شد که نقش موثری در ترغیب افراد جامعه به سمت ورزش دارد.
علیزاده ادامه داد: در این رقابت ورزشی 550 نفر از کارکنان دستگاه های اجرایی شرکت کردند که فرهنگیان با کسب مقام های برتر تیمی خوش درخشیدند.
وی با اشاره به اینکه توسعه ورزش همگانی یکی از مهمترین اهداف دولت دوازدهم است، افزود: ورزش تاثیر مستقیم در حفظ سلامتیِ روحی ، روانی و جسمی افراد دارد.
وی یادآور شد: کاروان ورزشی کارکنان آموزش و پرورش البرز با 96 نفر در این دوره از مسابقات شرکت کرد.
2819 / 6155 خبرنگار: مهین مالمیر** انتشار دهنده: محمد عزیزپور

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد
هرمزبان –
نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکتکنندگان ترتیب داده شده است.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید








