به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایرنا، محمود مهرمحمدی شامگاه پنجشنبه در مراسم بهره برداری از دو طرح عمرانی در دانشگاه فرهنگیان هرمزگان کرد: سند تحول نظام آموزش با استناد به تمام ظرفیت های ملی گام برمی دارد و زمینه ساز یک سیر تکوین ایرانی اسلامی است.
وی بر اهمیت و جایگاه این دانشگاه در سطح ملی و نظام تعلیم و تربیت تاکید کرد و گفت: ماموریت ملی در اداره دانشگاه فرهنگیان بر عهده داریم که تحقق آن، عزمی ملی را طلب می کند و برای رفع مشکلات و نیازهای سخت افزاری دانشگاه فرهنگیان نیازمند طرحی نو در این عرصه هستیم.
وی ادامه داد: برای نخستین بار در کشور معاونت نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت در ساختار دانشگاه فرهنگیان با هدف ارتقای سطح کیفی دانشگاه گنجانده شده است.
دانشگاه فرهنگیان 97 پردیس و مرکز آموزشی در سطح کشور دارد. 50 هزار دانشجو در دوره کارشناسی پیوسته، 15 هزار دانشجو در دوره کارشناسی ناپیوسته و 500 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه فرهنگیان در سطح کشور مشغول تحصیل هستند.
7198/1042
خبرنگار: فاطمه حسینی * انتشار: نوری

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس
هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامههای ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید













