به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایرنا، محمود مهرمحمدی شامگاه پنجشنبه در مراسم بهره برداری از دو طرح عمرانی در دانشگاه فرهنگیان هرمزگان کرد: سند تحول نظام آموزش با استناد به تمام ظرفیت های ملی گام برمی دارد و زمینه ساز یک سیر تکوین ایرانی اسلامی است.
وی بر اهمیت و جایگاه این دانشگاه در سطح ملی و نظام تعلیم و تربیت تاکید کرد و گفت: ماموریت ملی در اداره دانشگاه فرهنگیان بر عهده داریم که تحقق آن، عزمی ملی را طلب می کند و برای رفع مشکلات و نیازهای سخت افزاری دانشگاه فرهنگیان نیازمند طرحی نو در این عرصه هستیم.
وی ادامه داد: برای نخستین بار در کشور معاونت نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت در ساختار دانشگاه فرهنگیان با هدف ارتقای سطح کیفی دانشگاه گنجانده شده است.
دانشگاه فرهنگیان 97 پردیس و مرکز آموزشی در سطح کشور دارد. 50 هزار دانشجو در دوره کارشناسی پیوسته، 15 هزار دانشجو در دوره کارشناسی ناپیوسته و 500 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه فرهنگیان در سطح کشور مشغول تحصیل هستند.
7198/1042
خبرنگار: فاطمه حسینی * انتشار: نوری

آسیبدیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان
هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیدهاند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکلههای مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفتهاند.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید













