مقابله با نفس اماره، جهاد نفس و جهاد اکبر است

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآنی(ایکنا) از هرمزگان، ظهر دیروز (چهاردهم مهرماه) امام جمعه موقت بندرعباس حجت الاسلام فروزان نژاد در خطبه‌های نماز جمعه چندین دشمن انسان‌ها که در قرآن آمده را نام برد و اظهار کرد: در قرآن از چند دشمن انسان یاد شده که این دشمن می‌تواند داخلی و یا خارجی باشد که به انسان‌ها ضربه وارد  می کند.

حجت الاسلام فروزان نژاد ادامه داد: دشمن اگر داخلی و یا شخصی باشد می‌توان برای آن راه حلی پیدا کرد، ولی اگر خارجی باشد کار سخت تر می‌شود.

حجت الاسلام فروزان نژاد صهیونیست ها را دشمن شماره یک انسانیت خواند و افزود: تاریخ ثابت کرده که صهیونیست دشمن شماره یک انسان‌ها بوده که از همان ابتدا درصدد بوده‌اند انسان‌ها و جوامع را تحت استعمار خور در آورند.

خطیب موقت نماز جمعه بندرعباس با بیان این‌که در رأس دشمن داخلی شیطان قرار دارد گفت: شیطان رجیم که در رأس دشمن داخلی قرار گرفته است در قالب نفس اماره خود را بروز می‌دهد و این درواقع دشمن جدی و واقعی ما است.

خطیب موقت نماز جمعه بندرعباس دشمن دیگری را که خیلی خطرناک است را نیز نام برد و تصریح کرد: دشمن داخلی وجود خطر را برای خود فرد در پی دارد ولی دشمنی نیز وجود دارد بنام دشمن مکتب، که دین، عبادت، اعتقادات و کل مکتب ما را تهدید می‌کند، و این خیلی جدی تر از دشمن داخلی و شخصی است.

حجت الاسلام فروزان نژاد تأکید کرد: مراقب عبادت ها و اعتقادات خود و خانواده خود باشید، که شیطان وقتی در قالب نفس اماره درون انسان‌ها جای می‌گیرد، بدون هیچ صدایی وسوسه می‌کند و امکان دارد این اعتقادات از بین ببرد.

خطیب موقت نماز جمعه بندرعباس عنوان کرد: پیامبر اسلام(ص) مقابله کردن با نفس اماره و یا همان شیطان را به عنوان جهاد نفس و جهاد اکبر معرفی کرده است، و این بزرگی و عظمت مقابله با نفس اماره را نشان می‌دهد که پیامبر اکرم(ص) آن را مورد احترام خود قرار می‌دهد.

خطیب موقت نماز جمعه بندرعباس با بیان این‌که عقل نماینده خداوند بر روی زمین است و باید آن‌را از هوای نفسانی دور کرد اظهار کرد: انسان‌ها هم خصلت‌های خوب و فرشته‌ای و هم خصلت‌های زشت و حیوانی دارند، و درصورتی که عقل حاکم شود و عقلانیت به کار برده شود از خصلت های حیوانی فاصله گرفته و از هوا های نفسانی دوری جسته است.

حجت الاسلام فروزان نژاد در ادامه افزود: اگر انسان‌ها عقلانیت را بکار نبرند و عقلشان در خدمت نفسشان باشد آن‌ها را کر و کور میکند؛ زیرا در راه رسیدن به قدرت، منفعت و ریاست همه‌ ارزش‌ها را زیر پا می گذارد.

امام‌جمعه موقت بندرعباس با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها باید بدانند که خالقان حماسه بزرگ 16 مهر 66 و خالقان حماسه‌های بزرگ دفاع مقدس همچنان در این کشور زنده‌اند و راهشان پر راهرو است، افزود: ملتی که برای او شهادت افتخار بشمار می‌رود، هرگز سر تعظیم و تسلیم در برابر دشمنان خم نخواهد کرد.

حجت‌الاسلام فروزان‌نژاد بندرعباس با بیان اینکه استعمارگران هیچ‌گاه دست از خوی شیطانی خود علیه ملت‌ها بر نخواهند داشت، اضافه کرد: تاریخ ملت ایران مملو از قهرمانان و دلیرمردانی است که برای استقلال و عزت این کشور همیشه استوارانه ایستادند و اجازه ندادند که دشمنان بر این آب‌وخاک نگاه سوئی داشته باشند و این روحیه همچنان در ملت ایران جریان دارد.

خطیب موقت نماز جمعه بندرعباس در خطبه‌های دوم خود خاطرنشان کرد: دهه اول ماه محرم دهه یادآوری امامت و ولایت است؛ ابا عبدالله الحسین که تمام ایثار و فداکاری‌های خود بکار برد که امروز با امنیت کامل نام ایشان را به زبان ببریم، درحالیکه ما مهم‌ترین راهمان این است راه امام حسین(ع) را تداوم بدهیم که باید رفتار ما رفتار علوی و حسینی باشد و همانند امام حسین(ع) دست بیعت با یزیدیان زمان دراز نکنیم.

حجت الاسلام فروزان نژاد در پایان خطبه دوم به مناسبت‌های پیش رو پرداخت و گفت: امروز چهاردهم مهرماه، آغاز هفته نیروی انتظامی را به تمامی کارکنان نیروی انتظامی تبریک می‌گویم و از تمامی مردم خواستارم به چهارچوب قوانین نیروی انتظامی مقید باشند، و شانزدهم مهرماه،که روز نیروی دریایی سپاه که سالروز مقابله با نیروی استکباری است را نیز به تمامی کارکنان آن‌ها تبریک می‌گویم.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »