بازدید سفیر فیلیپین و فعالان بخش خصوصی این کشور از بندر شهید رجایی

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایرنا، ویلفردو سانتوز سفیر کشور فیلیپین در تهران و هیات همراه با حضور در بندرشهید رجایی از امکانات و قابلیت های این منطقه ویژه اقتصادی، اسکله های 40 گانه آن و تجهیزات تخلیه و بارگیری کالا در بزرگترین بندر تجاری ایران بازدید کردند.
اراضی پشتیبانی، ترمینال های 1 و 2 کانتینری، ترمینال های جنرال کارگو (کالاهای متفرقه و عمومی)، همچنین اراضی 200 هکتاری (محوطه های انبار و دپوی مواد معدنی صادراتی) و بندر نفتی خلیج فارس از جمله بخش هایی بود که مورد بازدید این هیات قرار گرفت.
این هیات در نشستی مشترک با مدیران ارشد حوزه عملیاتی بندر شهید رجایی به بحث و تبادل نظر پرداختند و به منظور یافتن نقاط همکاری از نزدیک با ظرفیت های موجود در این بندر آشنا شدند.
بندر شهید رجایی دروازه طلایی اقتصاد ایران است که 53 درصد صادرات و واردات، 70 درصد ترانزیت و تخلیه و بارگیری حدود 85 درصد کالاهای کانتینری درسطح کل بنادر کشور را پشتیبانی می کند.
بندر شهید رجایی با 18 دستگاه گنتری کرین (جرثقیل غول پیکر جهت تخلیه و بارگیری کانتینری) و40 پست اسکله، بزرگترین و پیشرفته ترین بندر کانتینری ایران است.
عملیات کانتینری در حوزه بندری از شاخص هایی است که مدت های بسیاری بود خبری از رشد این عملیات در بزرگترین بندر تجاری ایران وجود نداشت.
به عقیده کارشناسان،با تلاش های دولت و به دنبال اجرای برجام و استقبال خطوط کشتیرانی برتر دنیا برای حضور در بندر شهید رجایی و افزایش تردد خطوط کشتیرانی لاینر به این بندر، عملیات کانتینری رشد قابل ملاحظه ای یافته که نشان از رشد اقتصادی در کشور دارد.
بندر شهید رجایی در 23 کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.
7198/7408
خبرنگار: فاطمه حسینی * انتشار: محمد جهانگیریان

* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »