حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسین صفوی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، ضمن تسلیت ایام سوگواری سیدالشهدا (ع) و با اشاره به آیه 201 سوره بقره گفت: در روایتی از پیامبر نقل شده است که « دنیا کشتزار آخرت است» چرا که مؤمن واقعی کسی است که در دنیا و آخرت رستگار شود و یکی را فدای دیگری نکند و باید فرصت ها مغتنم شمرده شود چرا که آن ها مانند ابر گذرا هستند.
وی تصریح کرد: محبوب اصلی مؤمنان باید خداوند متعال باشد و غیر از او نباید از کسی یاری جوئید . در روایات متعدد آمده است که« دنیا مانند بازار است» یعنی گروهی در آن سود و گروهی دیگر زیان می برند.
دکتر صفوی در بخش دیگر از سخنان خود به خود شیفتگی بعضی از مردم اشاره کرد و ادامه داد: انسان ها نباید درگیر و متحیر کاری شوند که خودشان انجام داده اند، این خود شگفتی در مواردی باعث سقوط فرد خواهد شد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان تاکید کرد: کسانی که ترس از خدا داشته باشند و فرهنگ اهل بیت (ع) را در زندگیشان بکار ببندند و همان طور که در قرآن کریم آمده است دو بهشت نصیبشان می شود، بهشت اول مادی و جسمانی و بهشت دیگر معنوی و روحانی است.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














