امروز هرکس در هر جایگاهی باید خود را در حال جهاد در راه خدا ببیند

امروز هر کس در هر جایگاهی باید خود را در حال جهاد در راه خدا ببیند.به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان ، به نقل از سازمان قضایی نیروهی مسلح به مناسبت هفته دفاع مقدس، مراسمی با حضور معاون ارشد ستاد کل نیرو‌های مسلح برگزار شد.
سردار سرلشگر مصطفی ایزدی در این مراسم با اشاره به این حدیث از امام علی (ع) که همانا جهاد دری از در‌های بهشت است که خداوند سبحان آن را برای خاصان اولیاء خودش می‌گشاید، گفت: هنر انسان این است که بداند چه مسیری را باید طی کند و آن‌هایی که جهاد کرده اند و یا امروز مشغول به جهاد هستند به فرمایش امام (ع) از خاصان اولیاء ا… هستند.
این فرمانده دوران دفاع مقدس افزود: امروز شهید حججی به فرمایش مقام معظم رهبری حجتی برای همه ماست، این شهید بزرگوار چهل سه شنبه به جمکران می‌رود و بعد سراغ پدر و مادرش می‌رود تا رضایت آن‌ها را جلب کند و در یک فضای نورانی باب جهاد را برای خودش باز می‌کند.
وی با بیان اینکه وجود انگیزه‌های خدایی از صدر اسلام تاکنون با وجود همه سختی‌ها و دشواری ها، پیروزی‌های بزرگی نصیب قوای اسلام کرده است، گفت: در صدر اسلام پیامبر (ص) در حین کندن خندق در حالی که از شدت گرسنگی به شکم مبارک سنگ می‌بستند، هنگامی که بر اثر اصابت کلنگ به سنگ جرقه‌هایی ایجاد می‌شد، فرمودند که من در این جرقه‌ها پیروزی قوای اسلام بر امپراطوری شرق و غرب را می‌بینم.
سردار ایزدی افزود: در زمان پیروزی انقلاب اسلامی، نیروی نظامی رژیم ستم شاهی ژاندارم منطقه بود ولی مردم انقلابی ما با رهبری حضرت امام (ره) و روحانیت معظم، با دست خالی دست به کار بزرگی زدند و امپراطوری ۲۵۰۰ ساله را ساقط کردند.
وی با اشاره به حدیثی از امام علی (ع) که وقتی خدا صدق ما را دید بر دشمنان خواری و ذلت را فرود آورد و شاهد پیروزی را نصیب ما کرد، افزود: ما در دفاع مقدس، صحنه‌ای به نام کربلای چزابه داریم؛ یک تنگه ۳۰۰ متری که توسط دشمن مورد حمله قرار می‌گیرد و بالغ بر ۱۷۰ قبضه توپ و انواع تانک بر این تنگه متمرکز می‌کند.
این مقام نظامی افزود: وقتی که قبل از عملیات فتح المبین در منطقه عمومی فکه و چزابه، تفألی به قرآن می‌زنند آیه «اذا جاء نصرا… و الفتح» می‌آید و در این عملیات فتح بزرگی صورت می‌گیرد و صدام کاملا ناامید می‌شود.
وی گفت: در عملیات کربلای یک برای فتح مهران نیاز به ۷۲ گردان داشتیم و چون در تمام جبهه‌ها درگیر بودیم خیلی تلاش کردیم و فقط توانستیم ۳۳ گردان فراهم نماییم؛ در این عملیات نیز با توکل به خداوند و تلاش رزمندگان اسلام نه تنها مهران بلکه ارتفاعات قلاویزان با انواع و اقسام موانع آزاد شد و به دو شهر عراق نیز مسلط شدیم.
سردار ایزدی با بیان اینکه انسان‌های مخلص و مؤمن نقش مهمی در ایجاد تأثیر در یک گروه و جامعه را دارند به بیان خاطره‌ای از شهید بروجردی پرداخت و گفت: یکی از فرماندهانی که باعث افتخار ما است شهید بروجردی است که فرمانده بسیاری از سرداران دفاع مقدس از جمله شهید همت، شهید چراغی، شهید کریمی، شهید کاظمی و شهید کاوه بودند.
وی افزود: یک روز قبل از شهادت، به قرارگاه آمدند. لباس کار زیبایی پوشیده بودند و چهره بسیار نورانی داشتند. قبل از این به ایشان گفته بودم که اگرشما شهید بشوید من دیگر نمی‌توانم کار کنم؛ شما نباید جلو بروید و دو تا محافظ هم برای ایشان گذاشته بودم.
سردار ایزدی افزود: شهید بروجردی مرا صدا و گفت که اگر من شهید شدم باید صبر کنی؛ فردای آن روز به من خبر دادند که بروجردی روی مین ضد تانک رفته و شهید شده است؛ فرماندهان ما این طور روحیه‌ای داشتند و انگار ایشان می‌دانست که شهادتش نزدیک است.
معاون ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه امروز باید راه صدق را در پیش بگیریم تا خداوند به زندگی و نظام ما برکت بدهد، گفت: امروز اگر دشمن با آن همه توطئه‌ها نتوانست انقلاب اسلامی را شکست دهد و توانسته ایم پیشرفت‌های زیادی به دست آوریم و در جبهه مقاومت دشمن را شکست بدهیم حاصل زحمات کسانی است که شربت شهادت را نوشیدند.
وی با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری که غرب از ایران اسلامی می‌ترسد نه از ایران هسته‌ای گفت: امروز هر کس در هر جایگاهی و با هر وظیفه‌ای باید خود را در حال جهاد در راه خدا ببیند.
سردار ایزدی افزود: مقام معظم رهبری در دیدار یکی از فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح با ایشان فرمودند که صبر و پایداری جوانان دهه ۵۰ همراه با بصیرت، به پیروزی‌های جمهوری اسلامی ایران انجامید و امروز هم صبر ما، پیروزی‌های بزرگ آینده را نوید می‌دهد.    

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »