ترامپ یک چهره نامتعادل است/مردم امریکا ۴ سال ریاست جمهوری او را تحمل نخواهند کرد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، سردار سرلشکر پاسدار سیدیحیی صفوی دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری در حاشیه مراسم رونمایی از کتاب همراه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بدون حمایت خانواده‌ها و خانم‌ها جنگ به پیروزی نمی‌رسید انها در دوختن لباس، به خرج دادن صبر و بردباری ما را حمایت کردند، زنهایی که در آن زمان جنگ خانواده را مدیریت کردند بچه‌ها را هم تربیت کردند و به همسران شان نگفتند که زود برگردید اینها تاثیرات بزرگی است که نمی توان نادیده گرفت. انها هم پدر و مادر بودند و در حقیقت امام را حمایت کردند. من تصورم این است که برای عبور از شرایط فعلی به حضور زنان در صحنه‌های های مختلف را نیاز داریم تا به وضعیت مطلوب برسیم. مخصوصا در ارتباط با صحبت های غیر حقیقی که رییس جمهور امریکا در مورد زنان داشته است، برای حمایت از همبستگی ملی، حضور آنها ثمر بخش است؛ زن‌ها نیمی از جمعیت ما را تشکیل داده‌اند. خصوصا در فضای مجازی که متاسفانه استفاده غیر صحیح از آن می شود و تبدیل به یک مشکل برای خانواده ها شده است اینجا نیز زنان باید نقشی را که در دوران دفاق مقدس داشتند حالا در فرهنگ پایداری و اسلامی ایفا کنند.

وی در ادامه در ارتباط با صحبت‌های ضد ایرانی ترامپ که در رسانه‌ها داشته است، اظهار کرد: متن کامل صحبت‌های ترامپ را مطالعه کردم هم متن انگلیسی آن و هم برگردان فارسی‌اش دیدم، باید بگویم که او صحبت‌های غیر منطقی، عقلانی و حقوقی داشته است. واقعا در مجمع سازمان ملل که جایی است برای ثبات و صلح جهانی، او در ارتباط با نابودی کره شمالی صحبت کرد! او دروغ‌های بزرگ دیگری هم گفت، مانند حمایت ایران از تروریسم! کسی این حرف‌ها را باور نخواهد کرد، چرا که ریشه تروریسم در عراق و سوریه را ایران سوزاند.

مشاور مقام معظم رهبری تصریح کرد: کلینتون در صحبت‌هایش اعتراف کرده است که داعش را آن‌ها به وجود آورده‌اند. رایس نیز رسما گفت:"خاورمیانه درد زایمان گرفته است"، معلوم بود که آنها در حال برنامه ریزی برای خاورمیانه بزرگ هستند.
به گفته سردار صفوی، این بچه امریکایی سقط شد و خاورمبانه بزرگ شکل نگرفت. تصورم این است که 350 میلیون جمعیت امریکا سخنان رییس جمهورشان را که شنیدند شرمنده شدند. به نظر من ترامپ از نظر روانی و عقلانی و سیاسی مشکل دارد؛ او بک چهره نامتعادل است. فکر می‌کنم مردم امریکا 4 سال ریاست جمهوری وی را تحمل نخواهند کرد. فرق ترامپ با اوباما در این است که اوباما چون حقوق دان بود حرف راست را نمی گفت اما ترامپ چهره اصلی امریکایی ها است او حرف دلشان را بر علیه ملت ما زده است. تنها از میان 193 کشور فقط نتانیاهو از صحبت های ترامپ تعریف کرد و آن را شجاعانه دانست.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »