مربی اینستاگرامی رقص در بندرعباس دستگیر شد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از روز شنبه ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ علی اصغر افتخاری در این زمینه گفت: برابر رصد فضای مجازی توسط کارشناسان پلیس فتا، مشاهده شد شخصی ناشناس در شبکه اجتماعی اینستاگرام اقدام به تبلیغ آموزش رقص بانوان و عضو گیری و آموزش رقص به صورت غیرمجاز در منزل شخصی خود می کند که پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس قرار گرفت.
وی ادامه داد: در بررسی ها مشخص شد متهم در پیام رسان تلگرام نیز اقدام به تبلیغ کلاس رقص می کند که با اقدامات فنی و شگرد های خاص پلیسی متهم به هویت خانم «ا.م» 18 ساله شناسایی شد.
رییس پلیس فتای هرمزگان اضافه کرد: کارآگاهان پلیس فتا با هماهنگی مقام قضایی متهم را در یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاه خود دستگیر و به همراه ادله جرم به پلیس فتا منتقل کردند که متهم در ابتدا منکر بزه انتسابی بود ولی پس از رو به رو شدن با مدارک و مستندات پلیس به جرم خود اعتراف و انگیزه خود از برگزاری کلاس رقص را را پر کردن اوقات فراغت و همچنین کسب درآمد اعلام کرد.
این مسئول انتظامی بیان داشت: کاربرانی که به دنبال جذب درآمد از شبکه‌های اجتماعی هستند باید به این نکته توجه کنند که به هیچ وجه از قوانین مصوب کشور تخطی نکنند، چرا که در صورت عبور از قوانین کشور مرتکب اعمال مجرمانه شده‌اند و قانون با آنها برخورد خواهد کرد.
سرهنگ افتخاری متذکر شد: پلیس فتا ضمن جدیت در انجام وظیفه خود، با افرادی که در فضای مجازی اقدام به اعمال خلاف قانون کنند برخورد می‌ کند و شهروندان برای کسب اطلاعات بیشتر و بهره مندی از مطالب آموزنده می توانند به سایت پلیس فتا مراجعه کنند.
2094/7408
تنظیم کننده: هومن محمد کرمی * انتشار: محمد جهانگیریان

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »