تحریم های اخیر امریکا خط بطلانی بر تبلیغات ساده لوحان داخلی کشید

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید محسن محمودی در خطبه های نماز جمعه امروز ورامین به بیان مساله شرعی غنا و لهو ولعب پرداخت و گفت: خوانندگی ها و نوازندگی های مبتذل به فتوای تمام فقهای شیعه حرام شرعی است.

وی با تشریح مصادیق موسیقی های لهو و لعب با اشاره به فتاوای مقام معظم رهبری گفت: موسیقی مطرب آن است، که به سبب ویژگی هایی که دارد، انسان را از خداوند متعال و فضائل اخلاقی دور کند و به سمت بی بند و باری و گناه سوق دهد، موسیقی مطرب و لهوی به هر شکل و توسط هرکس که اجرا شود حرام است و مسائل شرعی جناح و گروه بندی سیاسی نمی شناسد.

پخش از رادیو و تلویزیون به تنهایی دلیل شرعی بر مباح و حلال بودن موسیقی نیست

امام جمعه موقت ورامین یکی از اسباب گناه در جامعه و سوق دادن به سوی گناهان و زشتی های اخلاقی را موسیقی مطرب دانست و تاکید کرد: مجالس گناه و معصیت با همین موسیقی های مطرب آغاز می شود، این موسیقی مطرب چه ساز و دهل باشد، چه ابزارهای دیگر باشد، فرقی نمی کند، برخی می گویند، این موسیقی ها را صدا و سیما که زیر نظر رهبری است، پخش می کند، پس اشکالی ندارد، این قضاوت صحیح نیست، نظر را باید از خود رهبری شنید و نباید هرچیزی را به ایشان نسبت داد.

وی گفت: مساله ۱۱۴۰ «اجوبة‌الاستفتائات» با صراحت می فرمایند که پخش از رادیو و تلویزیون به تنهایی دلیل شرعی بر مباح و حلال بودن آن ها محسوب نمی شود، لذا اگر مکلف تشخیص داد، این نوازندگی و خوانندگی لهوی است، استماع آن حرام است.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با بیان این که تبیین مسائل فقهی نیاز به کارشناس دارد، گفت: جای تعجب است، که هیچ کس به خود اجازه نمی دهد در رشته های تخصصی اظهار نظر کند، اما در مسائل فقهی و فرهنگی همه کارشناس هستند، به همین دلیل است که ما شاهد بی بند وباری های فرهنگی در جامعه هستیم و با کمال تاسف جامعه گرفتار ابتذال و مظاهر ضد اخلاقی شده است.

مسئولین و مردم ایران اسلامی پرچم دار دفاع از مسلمانان میانمار باشند

وی سپس به برگزاری جشن عاطفه ها اشاره کرد و گفت: به دانش آموزان بی بضاعت تا جایی که توان دارید، کمک کنید، بسیاری از خانواده ها جهت تامین لوازم مورد نیاز فرزندان خود برای تحصیل با مشکل مواجه هستند، به همین دلیل هدایای امروز برای کمک به این افراد جمع آوری می شود.

محمودی کمک به مسلمانان مظلوم میانمار را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: جنایاتی که امروز در مقابل چشم جهانیان در میانمار رخ می دهد، واقعیات تلخ و مایه شرمساری است، حقوق بشر و دموکراسی و آزادی در این حوادث به سخره گرفته شده و وجدان ها به خواب رفته است، خانه یک اقلیت مسلمان را به آتش می کشند، آن ها را از سرزمین اجدادی خود بیرون کرده و در دریا غرق می کنند، سر آن ها را بریده و زنده زنده در آتش می سوزانند و دنیا هم نظاره گر این جنایات سخیف است.

وی سپس ضمن انتقاد از مجامع بین المللی و حکام کشورهای اسلامی اظهار داشت: بزرگان جهان اسلام و روشنفکران دنیا در برابر این جنایات فریاد بکشند، این جنایات وحشیانه و دردناک دولت و ارتش میانمار در نوع خود بی نظیر و کم نظیر است.

امام جمعه موقت ورامین با اشاره به فرمایشات صریح مقام معظم رهبری، حوادث میانمار را مرگ جایزه نوبل دانست و تاکید کرد: تاریخ اهدا جایزه صلح نوبل مشخص می کند، که این جایزه به انسان های پست و پلید داده شده است، «شیمون پرز» قصاب اسراییل، اوباما، شیرین عبادی فعال فتنه ۸۸ و امروز نیز این زن جنایت کار میانماری، مرگ جایزه صلح نوبل را رقم زدند، امریکا و اسراییل به اسم صلح نوبل آرامش را از ملت ها سلب کرده اند.

وی خطاب به مسئولان نظام جمهوری اسلامی گفت: دولت و دستگاه دیپلماسی، قوه قضاییه و دستگاه قضایی، مجلس و نیز علمای اسلامی، اقدام جدی در این خصوص کرده و پرچم دار دفاع از مسلمانان میانمار باشند.

محمودی گفت: البته مردم نیز با کمک های مالی خود می توانند یاور این مردمی باند که همه چیز خود را از دست داده اند، هم اکنون نیز عزیزان هلال احمر در اطراف مسجد مستقر بوده و کمک های نمازگزاران را جمع آوری کرده و برای این ملت مظلوم ارسال می کنند.

نباید دعواهای سیاسی و جناحی را به مدارس کشاند

خطیب امروز جمعه ورامین آغاز سال تحصیلی جدید را مورد اشاره قرار داد و گفت: آغاز به کار مدارس و تعلیم و تربیت، وظیفه معلمان، دبیران، دست اندرکاران و اولیاء را سنگین تر می کند، مخاطرات جدی دانش آموزان و جوانان به عنوان آینده سازان کشور بسیار جدی است، به گفته رییس رسانه ملی ۲۶۰ شبکه ماهواره ای علیه فرهنگ و مذهب ما فعالیت دارند، فضای مجازی امروز آفت جدی برای جوانان شده است، لذا رسالت نظام تعلیم و تربیت بسیار سنگین تر شده است.

وی گفت: نباید دعواهای سیاسی و جناحی را به مدارس کشاند، باید فکر تعلیم و تربیت نسل جوانی بود که در معرض تهدیدات الکل، مواد مخدر و بی بند و باری هستند.

محمودی سپس به روز مباهله اشاره کرد و آن را دلیلی بر حقانیت شیعه و اهل بیت دانست و گفت: همراه پیامبر(ص)، حضرت فاطمه زهرا(س) ، علی(ع) و حسنین علیهم السلام بودند، این نشان از فضیلت اهل بیت است، در روز مباهله بسیاری از رهبران مسیحیت مسلمان شدند.

تحریم های اخیر امریکا خط بطلانی بر تبلیغات ساده لوحان داخلی کشید

امام جمعه موقت ورامین تحریم های ۲ شرکت و ۷ فرد حقیقی کشورمان توسط امریکا را نقض برجام دانست و گفت: بهانه گیری های امریکا در خصوص فعالیت موشکی ایران، مساله حقوق بشر و امثال آن نشان دهنده کینه دیرینه امریکا علیه ایران و انقلاب اسلامی است، این اتفاقات رخ داده خط بطلانی بر تبلیغات برخی ساده لوحان داخلی که برجام را موهبتی بزرگ می دانستند، کشید، جا دارد دولتمردان نظام اسلامی با عمل به رهنمودهای مقام معظم رهبری، با قدرت و صلابت در برابر قدرت طلبی ها و زورگویی های امریکا بایستند.

وی که در میان فریادهای تکبیر نمازگزاران ورامینی سخن می گفت، افزود: با کمال پررویی حرف از بازدید از مراکز نظامی کشورمان می زنند، ولی بدانید که امریکایی ها این آرزو را به گور خواهند برد.

محمودی گفت: البته امریکا حق دارد از ملت ایران عصبانی باشد، امروز سیاست های کثیف امریکا در عراق و سوریه و لبنان و فلسطین و سایر بلاد، با سد محکمی به نام جمهوری اسلامی ایران مواجه شده است، شهدای سرافرازی هم چون شهید محمدرضا احمدی ها، امریکا و مزدورانش در منطقه را زمین گیر کرده اند.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »