عضویت ۱۸ هزار نفر از فرهنگیان لرستان در بسیج

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ خدانظر دریکوند، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان سند تحول بنیادین را نقشه راه و فصل‌الخطاب دستگاه تعلیم و تربیت عنوان کرد و گفت: شاخص‌ها و اهداف مصرح در سند تحول بنیادین به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش رسیده و مورد تایید مقام معظم رهبری است.

وی افزود: هر کشور، ملیت و مذهب براساس جهان‌بینی خاص خود انسان هدف خود را مشخص می‌کند و تلاش می‌کند تا افراد جامعه را متناسب با آن اهداف پرورش و تربیت کند.

دریکوند افزود: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هم به ویژگی‌های این انسان اشاره شده و تاکید شده تا متولیان آموزش و پرورش همت خود را معطوف به تربیت این انسان نمایند.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان بر این نکته تاکید کرد که باید پذیرفت که دانش‌آموزان بیش از آنکه از گفتار ما نقش گرفته و تاثیربپذیرند؛ از اعمال و رفتار ما متاثر می‌شوند.

وی اضافه کرد: تا ما به جوانان صادق نباشیم نمی‌توانیم صداقت و راستگویی را به آنهال یاد بدهیم.

دریکوند در ادامه با اشاره به عضویت بیش‌از ۱۸ هزار نفر از فرهنگیان لرستان در بسیج، اردوی راهیان نور را یکی‌از برنامه‌های آموزش و پرورش برشمرد و تاکید کرد: این برنامه با هدف ترویج روحیه ایثار، جهاد و شهادت و انتقال پیام و آرمان شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس اجرا می‌شود.

دریکوند به آمادگی آموزش و پرورش برای اعزام قریب‌به ۱۰هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور اشاره کرد و گفت: دستگاه تعلیم و تربیت تعامل بسیار خوبی با سپاه دارد و تلاش می‌کند از ظرفیت سپاه و بسیج برای پیشبرد اهداف استفاده کند.

در این مراسم از مدیر کل آموزش و پرورش لرستان به‌عنوان خادم برتر شهدا و خادم برگزیده اردوی راهیان نور تجلیل شد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »