کشت 400 میلیون نشاء صیفی جات

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس،سید رضا امیری زاده مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: تا پایان مهرماه 800 میلیون عدد نشاء دیگر در این زمین ها کشت می شود.
افزود: نشاء گوجه فرنگی ، بادمجان و فلفل از مهمترین نشاء های کشت شده در استان است.
وی گفت:500 میلیون عدد نشاءپیاز نیز از اوایل مهرماه تا نیمه آبان ماه کاشته می شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود:هرمزگان به یک میلیارد و 700 میلیون عدد نشاء در سال نیازدارد که 80 درصد آن در استان و بقیه در مناطق خنک استان های همجوار تامین می شود
سید رضا امیری زاده گفت:شهرستان های رودان ، بندرعباس ، میناب ، حاجی آباد ، بندرخمیر و پارسیان از مناطق مهم تولید نشاء در استان هستند.
وی افزود: نشاء های تولیدی حدود 90درصد نیاز محصول گوجه فرنگی ، 100درصد بادمجان ، 90درصد فلفل و 70درصد محصول پیاز استان را تامین می کند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:صرفه جویی در مصرف آب وبذر ، کاهش خسارت ناشی ازسرمازدگی ، ایجاد مزارع یکنواخت وکاهش مبارزه با آفات وبیماری ها از مهمترین مزایای کشت نشاء است.
فصل کشت نشاء از اوایل تیرماه آغاز شده است وتا اوایل مهر ماه ادامه دارد .
هرمزگان 55 هزار هکتار سطح زیرکشت صیفی جات دارد که سالانه یک میلیون و 600 هزار تن محصول برداشت می شود.

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *