عمل به سخنان مقام معظم رهبری باعث موفقیت دولت دوازدهم خواهد شد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم، صبح امروز در خطبه‌های نماز عید قربان در مصلی اعظم امام خمینی (ره) تبریز، ضمن تبریک این مناسبت اظهار کرد: عید قربان فصل قرب مسلمانان به خداوند در سایه عبودیت است.

وی با اشاره به روایاتی از واقعه قربان ادامه داد: همچنین عید قربان یادآور زیباترین نمونه تعبد انسان در برابر خداوند متعال است و به همین دلیل برای ما مسلمانان از اهمیت و ارزش بسیاری برخوردار است.

امام جمعه تبریز در خطبه دوم نماز عید قربان نیز به یادآوری مناسبت‌های هفته پرداخت و گفت: سالگرد حاج مهدی عراقی روز بسیج اصناف نامیده شده است و ما باید از فعالیت‌های این قشر از بسیجیان که در مقاطع مختلف انقلاب تاثیرگذار بوده‌اند تقدیر و تشکر کنیم.

وی همچنین سالروز درگذشت آیت‌الله قدوسی را که هم به عنوان دادستان انقلاب و هم به عنوان عهده‌دار تربیت طلاب دینی قبل از انقلاب فعالیت کرده است، گرامی داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین آل‌هاشم در بخشی از سخنان خود به روز پدافند نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: هر هواپیمایی که بخواهد به آسمان ایران وارد یا از آن خارج شود، تحت نظارت و حراست پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی است که به صورت ۲۴ ساعته فعالیت می‌کنند و از این جهت ارزشمند هستند.

سالروز فاجعه منا یادآور بی‌کفایتی‌های آل‌سعود است

وی همچنین فاجعه منا را یک حادثه تلخ و فاجعه‌بار خواند و گفت: این‌روزها سالگرد درگذشت بسیاری از حجاج ایرانی در سال ۶۶ و هم در سال ۹۴ در مناست که یادآور بی‌کفایتی‌های آل‌سعود است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در ادامه بیان کرد: به دهه ولایت نیز نزدیک می‌شویم و چه خوب است که تمام کارهای خیر و مقدس‌مان را در ایام این دهه برای کسب برکت بیش‌تر انجام دهیم.

وی دیدار رهبر انقلاب اسلامی با کابینه جدید را سرفصل بخشی از سخنان خود قرار داد و تشریح کرد: مقام معظم رهبری در دیدار با رئیس جمهور و اعضای کابینه دولت دوازدهم، علاوه بر توصیه‌های مفید، راهبردهای بسیار ارزشمندی نیز ارائه کرده‌اند که اگر به آن‌ها عمل شود، در پایان کار شاهد موفقیت دولت دوازدهم خواهیم بود.

ویژگی‌هایی که اعضای کابینه دولت دوازدهم باید داشته باشند

وی افزود: داشتن نیت الهی برای خدمت خالصانه به مردم، همکاری و هم‌سویی مسئولان بخش‌ها و ارگان‌های مختلف، انتقادپذیری و صبر در برابر مخالفت‌ها، داشتن ارتباط نزدیک با مردم و انجام سفرهای استانی متعدد از جمله توصیه‌های رهبر معظم انقلاب به کابینه دوازدهم بود که باید انجام شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین آل‌هاشم در این خصوص ادامه داد: همچنین پرهیز از اشرافی‌گری، انقلابی‌بودن، انتخاب مدیران زیردست بر اساس دین‌داری و کارایی از ویژگی‌هایی هستند که رهبر معظم انقلاب از اعضای دولت انتظار دارند در وجود خود ایجاد کنند.

امام جمعه تبریز در پایان به زلزله اخیر شربیان اشاره کرد و تاکید داشت: هرچند این زمین‌لرزه خسارات جانی در پی نداشت اما باعث خرابی خانه‌ها و ابزار و وسایل روستاییان و اهالی گشت و ضرورت دارد از تلاش وافر مسئولان و دستگاه‌های مربوطه برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان قدردانی کنیم.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »