استاندار هرمزگان: دعوای مدیران نباید بر سر گرفتن لوح و جایزه باشد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایسنا، جاسم جادری عصر روز گذشته(5 شهریور) در مراسم تقدیر از دستگاه‌های اجرایی برتر استان هرمزگان در سال 95، افزود: باید مدیران فکر کنند آیا عملکردشان قابل‌مقایسه با عملکرد شهید رجایی است یا خیر.

وی بابیان اینکه بسیاری تلاش کردند در جشنواره شهید رجایی برگزیده شوند، اظهار کرد: حال آن دستگاهی که مقام آورد به چه چیزی دست‌یافت و آنکه برگزیده نشد چرا ناراحت است آیا ملاک رضایتمان از خدمت باید جوایز و برگزیده شدن باشید یا رضایت مردم؟!

عالی‌ترین مقام دولت در هرمزگان با اشاره به اینکه وقتی برخی مردم در هرمزگان شب‌ها گرسنه می‌خوابند یا در این گرمای طاقت‌فرسا با سختی زندگی می‌کنند و در مشکلاتشان دست‌وپا می‌زنند شایسته است من مدیر خود را الگو قرار دهم، عنوان کرد: نباید خودمان را گول بزنیم زیرا جشنواره شهید رجایی برای گرفتن جایزه برپا نشده بلکه برای آن برگزار می‌شود که بیاموزیم راه و روش این شهید بزرگوار را چگونه در کار و عمل خود اجرا کنیم.

وی بابیان اینکه رجایی در راه خدا خدمت کرد و نامش جاودانه شد، اضافه کرد: دعوا مدیران نباید بر سر گرفتن لوح و جایزه باشد بلکه باید بر سر خدمت و برطرف کردن مشکلات مردم و کاهش دغدغه‌های هرمزگانی‌ها باشد.

استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه هر جا با اسراف و زد و بند مواجه شدیم باید وارد عمل شده و جلوی آن را بگیریم، افزود: باید با نیت الهی یعنی کار و خدمت برای رضای خدا تلاش کرد و اعمال و کردارمان برای پاداش و حقوق آخرتمان باشد نه پاداش و حقوق آخر ماه!

جادری بابیان اینکه روحیه جهادی و خستگی‌ناپذیر رمز موفقیت مدیران خواهد بود، ادامه داد: آیا در حال حاضر مدیران استان جهادی کار می‌کنند؟! بنده به‌عنوان استاندار شرمنده کسانی هستم که با هزینه خود و درراه رضای خدا به روستاهای محروم هرمزگان رفته و برای بهبود معیشت آن‌ها تلاش می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه باید مدیران دغدغه مردم و برطرف کردن مشکلات آن‌ها را ملاک عمل و رفتارشان قرار دهند، اظهار کرد: در بین برگزیدگان جشنواره رجایی استان هرمزگان یک تا دو دستگاه وجود داشت که از آن‌ها رضایت نداشتم اما به رأی دبیر جشنواره و نمره ارزیابی احترام گذاشتم چون هیچ‌گاه مسائل شخصی را در هیچ کاری دخالت نداده و نمی‌دهم.

استاندار هرمزگان پرهیز از اشرافی گری را امری مهم دانست و عنوان کرد: نگرانم شعار رئیس‌جمهور در تحقق ایجاد 955 هزار شغل با توجه به روند فعلی در استان محقق نشود زیرا تیم مدیریتی هرمزگان ضعیف است و باید آن را تقویت کنیم و باروحیه جهادی در این راستا تلاش کرد.

جادری با اشاره به اینکه باید مردم و سرمایه‌گذاران را به مشارکت دعوت کنیم، اضافه کرد: سرمایه‌گذاری در این مسیر دارای اهمیت و ارزش فراوانی است که بدون آن نمی‌توان نتیجه مطلوب را به دست آورد و به رونق اشتغال، بهبود و افزایش تولید، کنترل تورم، کنترل قاچاق کالا و رفع مشکل بیکاری دست‌یافت.

وی با تأکید بر اهمیت بانک‌ها در بهبود شرایط اقتصادی، بیان کرد: بانک‌های هرمزگان در این سال‌ها همکاری خوبی با مسئولان استان داشته‌اند اما نظام بانکی ناکارآمد باید اصلاح‌شده و در خدمت این اهداف قرار گیرد .

جادری ادامه داد: واقعیت این‌که بانک‌ها در جذب سپرده گذاردن، سود دادن، جذب اعتبارات، بنگاه‌داری و تقویت بنیه اقتصادی خود مسابقه گذاشته بودند .

استاندار هرمزگان اضافه کرد: بانک‌ها طی سال گذشته 548 هزار میلیارد تومان به جامعه تزریق کردند که تنها 17 هزار میلیارد تومان آن به رونق تولید اختصاص یافت.

عالی‌ترین مقام دولت در هرمزگان در پایان با اشاره به اینکه در واگذاری مجتمع آلومینیوم المهدی هرمزال جوسازی و انتقادات تندی صورت گرفت اما امروز شاهد هستیم همان مجتمع ورشکسته از چه پویایی و کارآمدی برخوردار است، خاطرنشان کرد: از طرف دیگر مجتمع دولتی کشتی‌سازی فراساحل این روزها به دلیل نداشتن منابع مالی شاهد اعتراض کارگرانش بوده و توان پرداخت حقوق ندارد و اگر این مجتمع به بخش خصوصی واگذار نشود همین روند ادامه خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایسنا، در ادامه با حضور استاندار هرمزگان از دستگاه‌های برتر بیستمین جشنواره شهید رجایی استان هرمزگان تقدیر به عمل آمد.

دستگاه‌های برگزیده شاخص عمومی و اختصاصی:

شیلات، آموزش‌وپرورش، برق منطقه‌ای، صنعت، معدن و تجارت، آبفار

شاخص‌های اختصاصی:

آب منطقه‌ای، امور اقتصادی و دارایی و فرودگاه‌ها

شاخص‌های عمومی:

منابع طبیعی و آبخیزداری، جهاد کشاورزی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی

اقتصاد مقاومتی:

راه‌آهن، میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، بنادر و دریانوردی و بانک کشاورزی

مسئولیت‌های اجتماعی:

پالایشگاه نفت بندرعباس، فولاد هرمزگان و پالایشگاه گاز سرخون و قشم

راهبری و پژوهشی:

دانشگاه هرمزگان و جهاد دانشگاهی هرمزگان

تعاون بین بخشی و گفتمان سازی:

صداوسیمای مرکز خلیج‌فارس

فرمانداری‌ها:

جاسک، قشم و بستک

بخشداری‌ها:

چارک، رویدر و بخش مرکزی میناب

انتهای پیام

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »