نماینده بندرعباس: ورزش با سیاسی‌کاری و تعریف و تمجید راه به‌جایی نمی‌برد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایسنا، احمد مرادی در نشست با روسای هیئت‌های ورزشی استان هرمزگان با بیان اینکه با توجه به شناختم از جامعه ورزش امیدوار بودم از این فرصت پیش‌آمده و حضور مسئولان عالی‌رتبه استان در چنین جلسه‌ای استفاده بیشتری می‌بردیم، اظهار داشت: ای‌کاش مشکلات و معضلات ورزش استان را لیست کرده و آن را به‌عنوان سرفصل و مطالبه جامعه ورزش مطرح و به دنبال رفع آن بودیم.

وی با اشاره به اینکه برگزاری جلسه لازم است اما ای‌کاش چنین جلساتی نتیجه و خروجی مناسبی داشته باشد، تصریح کرد: هیئت‌های ورزشی در صف مقدم اجرای کار و برنامه‌های ورزشی هستند زیرا هیئت‌ها بدون چشمداشت در حال فعالیت‌اند.

این عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه باید ببینیم چه کردیم برای قهرمانان خود و چه امکانات و شرایطی را برای رشدشان فراهم کردیم، اظهار داشت: باید خواهش کنیم از تمامی جامعه ورزش که حرفشان را بزنند و خواسته‌هایشان را مطالبه کنند و انتقاداتشان را با روی گشاده بپذیریم و این موقع است که می‌توان ورزش را نجات داد.

وی با بیان اینکه اگر از ورزش برای رشد سیاسی استفاده شود یک آفت بوده و هست، خاطرنشان کرد: نباید از ورزش سوء استفاده کرد و بر مشکلات آن افزود زیرا ورزش با سیاسی‌کاری و تعریف و تمجید راه به‌جایی نمی‌برد.

مرادی با اشاره به اینکه به چالش کشیدن منطقی ورزش راه درست برای توسعه ورزش است، اضافه کرد: هرچقدر تعریف کنیم و بگوییم ورزشگاه بیست‌هزارنفری داریم اما آیا برای دیدن یک فوتبال بیش از دویست نفر به ورزشگاه می‌روند؟! پس باید به دنبال مشکل و برطرف کردن آن باشیم.

نماینده مردم بندرعباس در مجلس با بیان اینکه ورزش بهترین و شاخص‌ترین امر برای تزریق نشاط و شادابی در جامعه است و هزینه در آن فایده است، اضافه کرد: تیم‌های ورزشی برای اعزام پول‌ ندارند برای رفع آن به من نماینده گرفته تا هر شخصی متصل می‌شوند که این واقعاً برای استانی مانند هرمزگان با این درآمد تأسف‌بار است.

مرادی با اشاره به اینکه تیم آذرخش با هزینه شخصی ساخته و به لیگ برتر راه می‌یابد اما نمی‌توانیم همین تیم را حفظ کنیم، اظهار داشت: آلومینیوم هرمزگان به دلیل نبود پول به یکباره از لیگ برتر به نابودی ختم می‌شود.

وی با بیان اینکه سهم صنایع استان برای هرمزگان چه بوده است؟ خاطرنشان کرد: به درد توسعه ورزشی و زیرساخت‌های استان خورده‌اند؟برای اشتغال هرمزگانی‌ها مؤثر بوده است؟ برای جبران آلایندگی روستاهای اطرافش مؤثر بوده است؟ آیا در استان‌های دیگر هم اجازه می‌دهند چنین بنگاه‌های اقتصادی باشند اما تیم فوتسالش در لیگ برتر هزینه سفر نداشته باشد؟

مرادی با اشاره به اینکه باید با مدیران چنین صنایعی برخورد کرد نه خواهش و التماس، اضافه کرد: صنایع همان میزان که در درآمد ملی مؤثرند باید در استان هرمزگان‌ هم سهم خود را ایفا کنند و به نظرم درد ورزش هرمزگان اکنون بیش‌ از حد است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه اداراتی مثل آب و برق حاضر نیستند از ریالی از حقوق خود از مردم بگذرند اما حاضر به پرداخت یک درصد سهم خود نیستند، افزود: باید مراکز اقتصادی استان هیئت‌های ورزشی را تحویل بگیرند تا مجبور نشویم تیم‌هایی همچون آذرخش و آلومینیوم راه نابودی پیش بگیرند.

وی با اشاره به اینکه درد ورزش استان با این‌چنین جلساتی مداوا نمی‌شود، اظهار داشت: با گفتن و شنیدن و عمل نکردن مشکلی حل نمی‌شود و وضعیتمان بهبود نمی‌یابد.

مرادی با بیان اینکه زمانی خودم فوتبال بازی می‌کردم و 40 باشگاه ورزشی در بندرعباس در حال فعالیت هستند، اما اکنون چند باشگاه در بندرعباس فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: تعداد باشگاه‌های فعال به تعداد انگشتان دست هم نمی‌رسد و امیدوارم استاندار به‌عنوان مدیر عالی استان که هم قدرت در اختیار دارد و هم سرمایه دارد و هم مدیران باید گوش فرمانش باشند، ورود جدی‌تری به ورزش کند.

نماینده مردم بندرعباس در مجلس با اشاره به اینکه ورزش در روستاهای استان اسف‌بارتر است، افزود: در بحث سالن‌های ورزشی با توجه به هزینه ساختش و شرایط آب و هوایی استان و امکانات آن و وضع اقتصادی موجود امری مشکل و دشوار است پس بهتر است به سمت ساخت زمین‌های چمن مصنوعی پیش برویم که مفید واقع‌شده و مشکلات ورزش روستاییان به‌طرف شود.

انتهای پیام

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »