نقش دانشگاه فرهنگیان در تربیت نیروی انسانی مهم است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار پیش ازظهر سه شنبه در دومین همایش دانش آموختگی دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان مازندران در مجتمع آموزشی رفاهی متل بانک ملی بابلسر اظهار داشت : رسالت معلم رسالت پیامبران است و چه زیبا فرمود پیامبر اعظم صلی الله که در میان صدقه‌هایی که مردم می‌دهند، هیچ صدقه‌ای ارزنده‌تر از یاد دادن علم و دانش نیست.

وی افزود: امروزه دانایی به عنوان مهم‌ترین زیرساخت‌های توسعه بوده  و دانش‌آموزان و معلمان سرمایه‌های اصلی کشور و انقلاب هستند و باید نگاه به آموزش و پرورش تغییر کند زیرا این نهاد زیربنای توسعه کشور است و بدون تحول بنیادین به توسعه واقعی نمی‌رسیم.

مقام عالی دولت در استان افزود: امروز تربیت دانش‌آموزانی خلّاق ، پویا ، فعال ، پرسشگر ، مسئولیت پذیر و قانونمند رسالت اصلی معلمان و آموزش و پرورش است

فلاح جلودار با اشاره به اینکه بهبود معیشت فرهنگیان باید مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: بهبود معیشت معلمان یکی از رویکردهای دولت تدبیر و امید بوده است دولت یازدهم در حد امکانات و توانی که داشته به آموزش و پرورش توجه کرده است

وی با بیان اینکه اجرای طرح سند تحول بنیادین آموزش پرورش به عنوان نسخه شفابخش نظام آموزش کشور است، تاکید کرد: یکی از چالش‌هایی که در آینده با آن روبرو می‌شویم بازنشستگی معلمانی است که بیش از 30 سال تلاش کرده اند و به مقام بازنشستگی نائل می آیند و برای جایگزین نمود نیروهای جدید باید فکری اساسی شود

استاندار مازندران با اشاره به نامگذاری سال 96 به عنوان اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال گفت : معلمان نقشی کلیدی و مهم در تحقق شعار سال و گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی برعهده دارندو ضرورت دارد تا معلمان عزیز در حوزه توسعه و تقویت فنی و حرفه ای و کارآفرینی نیز گامهای موثری بردارند.

استاندار مازندران نقش دانشگاه فرهنگیان را در تربیت نیروی انسانی آموزش و پرورش مهم دانست و گفت : نقش و جایگاه دانشگاه فرهنگیان در پیشرفت و توسعه کشور برای آینده نقشی بی بدیل و ارزشمند است جرا که در این دانشگاه افرادی تربیت می شوند که انسان ساز و سعادت ساز هستند

فلاح ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معلمان شهید رجایی و باهنر به در پیش بودن هفته دولت اشاره کرد و گفت : امیدوارم در هفته دولت بخشی از اقدامات و عملکرد دولت به اطلاع مردم عزیز و فرهنگیان و معلمان رسانده شود .

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »