تخریب مساجد، نشان از ضعف و زبونی استعمار پیر دارد

حجت الاسلام عباس شمس در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآنی(ایکنا) از هرمزگان، ضمن گرامیداشت روز جهانی مسجد اظهار کرد: آتش زدن مسجد و خراب نمودن  آن نشان از ضعف و زبونی استعمار پیر و استکبار جهانی دارد چرا که مسجد محلی برای تقرب به خدای متعال و دعوت به عبودیت الله و مبارزه با طاغوت است.

وی افزود: طاغوت استکبار و استعمار موجودیت خود را با وجود مساجد و آبادی  مساجد درخطر می بیند لذا روز جهانى مسجد با نگاه تدافعى در برابر هجوم وحشيانه رژيم صهيونيستى به مسجدالاقصى و یک یهودی صهیونیست با آتش زدن مسجد الاقصی، با پيشنهاد جمهورى اسلامى ايران به تصويب رسيد فرصتى مغتنم براى بازنگرى به نقش مهم مسجد و نيز بعد سياسى آن است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه رودان تصریح کرد: در دوران انقلاب اسلامى ايران نيز پس از محور اعتقادى و عبادى، پررنگ‏ترين، فعال‏ترين و بارزترين بخش كار مساجد در محور سياست بوده است؛ چراكه مساجد در آگاهى و بيدارى توده‏ها در دوران قبل و بعد از انقلاب نقش مؤثرى داشته‏ اند و رژيم‏هاى استعمارى جهان نيز از مسجد بيش از هر نهاد انقلابى مى‏ ترسند و همان‏طور كه نخستين جايگاه دانش و مركز تعليم و تعلم قرآن و بحث و بررسى مسائل دينى بوده، به همان نسبت به ‏عنوان نخستين نهاد سياسى در جامعه اسلامى، از جايگاه و اعتبار خاصى برخوردار بوده است.

حجت الاسلام عباس شمس عنوان کرد: مقام معظم رهبرى نيز سال گذشته در بزرگداشت روز جهانى مسجد، مساجد را پايگاه «اجتماع، مشورت، مقاومت، برنامه ‏ريزى و حركت اجتماعى و فرهنگى» خواندند و با اشاره به ضرورت تقويت ايمان دينى مردم به ‏عنوان تكيه ‏گاه اصلى انقلاب و نظام فرمودند؛ براى تشخيص تكليف در قبال مسائل جارى بايد با نگاهى كلان و فرهنگى، روند كلى حركت جامعه را تحليل و جريان‏شناسى كرد.

وی بیان کرد: آنچه  از بررسى نقش مسجد در صدر اسلام به ‏دست مى ‏آيد، جامعيت مسجد در زمينه‏ هاى عبادى، سياسى، فرهنگى، آموزشى، نظامى، قضايى می باشد مسجد به ‏عنوان مركز تصميم‏ گيرى سياسى از زمان پيامبر اكرم(ص) مطرح شد. در زمان رسول اكرم(ص) يكى از مهم‏ترين نقش‏هاى مسجد، تدارك مقدمات فكرى و بسيج عمومى مسلمانان به‏ منظور جهاد با كفار بوده است.‏

شمس در ادامه اضافه کرد: در تاريخ مردم ايران نيز مسجد به‏ عنوان پايگاه سياسى علما و مردم عليه ظالمان و حاكميت جور بوده است. بسيارى از تصميم‏ گيرى ‏هايى كه موجب براندازى حكومت‏ها و نظام‏هاى سلطه شد، در مسجد صورت  مى ‏گرفت، چراكه در باور و فرهنگ مردم ما، مسجد مكانى مقدس است و علما نيز افرادى والا و داراى درجات معنوى هستند. بنابراين سخنان و مواضع‏شان صحيح و بر حق قلمداد مى‏ شود.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »