از امام خامنه‌ای، پوتین و سید حسن تشکر می کنم/اردوغان گدای سیاسی

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، بشار اسد، رئیس جمهور سوریه در جمع کارکنان وزارت خارجه سوریه با اشاره به مقاومت مردم کشورش اظهار داشت: طرح غرب تاکنون در سوریه شکست خورده و هزینه مقاومت بسیار کمتر از هزینه تسلیم شدن در برابر طرحهای غربی است.

اسد گفت: سوریه در طول تاریخ همیشه هدف بوده و هر کس بر آن مسلط شود، به معنای تسلط بر کل خاورمیانه است. برای همین غربی‌ها دوست ندارند که کشورهایی مانند ایران یا سوریه مستقل باشند و خلاف نظر آنان اقدام کنند.

رئیس جمهوری سوریه افزود: خیلی از کشورهای غربی به ظاهر با نظام‌های دموکراتیک اداره می‌شوند اما در حقیقت لابی‌هایی مانند لابی قدرت بر این دولت‌ها سلطه دارد.

اسد ادامه داد:  نقش کشورهای عربی در مسائل سیاسی بین‌المللی صفر است. دشمنان سوریه تاکنون در تحقق هدف اصلی خود که براندازی سوریه بود شکست خورده‌اند. ما هم به طور کامل پیروز نشده‌ایم اما نشانه‌های پیروزی به چشم می‌خورد.

رئیس جمهوری سوریه ادامه داد: دشمنان هیچ وقت فکر نمی‌کردند که سوریه ویران شود اما سوریه ویران شد. آنان فکر می‌کردند که سوریه را سالم تحت سیطره خود می‌گیرند اما آنان در این هدف تاکنون شکست خورده اند. امروز آنچه در منطقه در جریان است، در حقیقت خطر گیوتین برای سر همه در منطقه است.

اسد تصریح کرد: زمانیکه که ارتش سوریه در مکانی موفقیت‌هایی به دست می‌آورد، بسرعت در رسانه‌ها می‌شنویم که برخی فریادشان به بهانه حقوق بشر بالا می‌رود تا در حقیقت فرصتی برای گروههای مسلح فراهم آورند تا اوضاع داخلی خود را سر و سامان دهند. جنگ رسانه‌ای و روانی که علیه سوریه در سالهای گذشته علیه سوریه اجرا کردند، نتوانسته است که ما را بترساند یا مسیر ما را منحرف کند.

رئیس جمهوری سوریه گفت: در هر جلسه‌ای که با معارضان در خارج برگزار شده، این گروههای مزدور همیشه منافع کشورهای حامی خود را را مطرح کرده‌اند. بعد از این همه سال ما این شخصیت‌ها و افراد را شناخته‌ایم و برای همه روشن شده است که این افراد صرفا آلت دست هستند. معارضان اسم خودشان را انقلابی میگذارند، اما باید گفت انقلابیون حقیقی، نخبگان انسانی و اخلاقی هستند.

اسد یادآور شد: ورود معارضان و غربی‌ها به مذاکرات «آستانه» پوششی برای ادامه اقدامات تروریستی گروههای مسلح در سوریه بود. این مذاکرات به اردوغان در حقیقت نقش و مشروعیت می‌دهد.  اردوغان هنوز در حمایت از تروریسم در سوریه نقش دارد. اردوغان گدای سیاسی است و چون توازن خود را در ترکیه از دست داده است، به دنبال نقشی سیاسی می‌گردد.

وی در خصوص جنایت های آمریکا در سوریه گفت: هر کجا که ارتش سوریه در مبارزه با تروریسم پیشرفتی می‌کند، هواپیماهای ائتلاف آن را هدف می‌گیرند. 

اسد با بیان اینکه حزب الله کمک شایانی به مقاومت سوریه کرده است گفت: ما به حزب الله و شهدای آن افتخار می کنیم. ایران هم از هیچ کمکی به سوریه دریغ نکرد و سلاح زیادی را در اختیار ما قرار داد. از لحاظ اقتصادی نیز ایران به ما کمک کرد. روسیه نیز همواره از وحدت و یکپارچگی سوریه حمایت کرده است. 

وی با اشاره به توفیقات میدانی در نبرد با تکفیریها اظهار داشت: موفقیت های میدانی ما به لطف حمایت های متحدانمان رقم خورد. من از امام خامنه ای، پوتین و سید حسن نصرالله تشکر می کنم.

در حال تکمیل …

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »