مشعل المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه فرهنگیان در اراک روشن شد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، آئین افتتاح بیست و سومین المپیاد ورزشی دانشجو معلمان پسر دانشگاه های فرهنگیان کشور، شامگاه پنجشنبه در سالن دو هزارنفری مجموعه ورزشی شهدای پنجم مرداد اراک برگزار شد .

براساس این گزارش، در این المپیاد ورزشی بیش از ۱۵۰۰ ورزشکار، مربی، سرپرست و داور از ۳۱ استان کشور حضور دارند که رقابت خود را در شش رشته ورزشی فوتسال، والیبال، تنیس روی میز، دو و میدانی، تکواندو و کشتی آزاد از ۲۶مردادماه آغاز کردند و این مسابقات تا سی و یکم ماه جاری ادامه دارد.

در این مراسم، مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه فرهنگیان کشور اظهار داشت: سفیران و پیام آوران مودت و دوستی از ۳۱ استان کشور در بیست و سومین المپیاد ورزشی پردیس ها و مراکز آموزش عالی دانشگاه فرهنگیان پسر در شش رشته ورزشی رقابت های الهام گرفته از روحیه خودباوری، تلاش، مسئولیت پذیری اجتماعی و مشارکت پذیری معطوف به تقویت فضایل اخلاقی را به نمایش می گذارند.

میترا روحی اظهار داشت: در این رهگذر نشاط و شادابی نشات گرفته از مبانی اعتقادی این آینده سازان ایران سرافراز، نوید بخش وحدت و همدلی، کسب تجربیات، تجلی فداکاری و ایثار و بروز استعدادهای امید آفرین است .

وی افزود: افزون بر المپیادهای ورزشی دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حضور دانشجومعلمان در عرصه ها و المپیادهای ورزشی، در کنار غنی سازی اوقات فراغت، چشم انداز شعف انگیزی را از نتایج همکاری گروهی و انتقال مولفه های متنوع فرهنگی و دستیابی به مشترکات اثرگذار تربیتی ترسیم می کند.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، در این مراسم همچنین معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کشور و قایم مقام المپیاد نیز گفت: ورزش جایگاه مهمی در ابعاد مختلف زندگی افراد جامعه، از جمله دانشجویان و دانشگاهیان دارد.

معصومه علی نژاد اظهار داشت: ورزش عامل تندرستی جامعه و افراد آن به ویژه قشر دانشجو است و ورزش در تغییر سبک زندگی دانشجومعلمان، به دلیل شبانه روزی بودن این دانشجویان و گذراندن زمان بسیار در سراهای دانشجویی نقش به سزایی دارد.

وی بیان داشت: ایجاد شور و نشاط در بین دانشجو معلمان یکی دیگر از اهداف المپیاد ورزشی این دانشجویان است، اگر بخواهیم معلمان سالمی دارا باشیم باید افراد سالم در دانشگاه تربیت کنیم .

معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کشور در ادامه خاطرنشان کرد: کارورزی، آشنایی با فرهنگ ها، افزایش مشارکت پذیری از دیگر شاخصه ها و اهداف اصلی المپیادهای ورزشی است.

گفتنی است در پایان این مراسم پس از رژه ورزشکاران از مقابل جایگاه با روشن کردن مشعل، بیست و سومین المپیاد ورزشی دانشجو معلمان پسر رسما کار خود را در اراک آغاز کرد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »