‌آلودگی نفتی در آب‌های محدوده‌ی هرمزگان دیده نشده است/صید غیرمجاز علت مرگ میگوها

‌به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایسنا، ‌جمال پاکروان صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مسیر جریان آب در خلیج‌فارس به نحوی است که آلودگی‌ها به سمت آب‌های حوزه استحفاظی هرمزگان نمی‌آید، تصریح کرد: به همین علت، آلودگی‌ها در خلیج‌فارس بیشتر به سمت کشورهای جنوب و شمال غرب خلیج‌فارس یعنی کشورهای قطر و عربستان سعودی می‌رود.

کارشناس مسئول مقابله با آلودگی دریا در اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اضافه کرد: این آلودگی به آب‌های محدوده هرمزگان نرسیده است.

وی با تأکید بر اینکه در آب‌های محدوده هرمزگان در خلیج‌فارس و دریای عمان آلودگی نفتی مشاهده نشده است، خاطرنشان کرد: شایعات اخیر مبنی بر آلوده بودن نفتی دریای خلیج‌فارس در محدوده آب‌های ایران امری درست نبوده و نیست.

همچنین رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج‌فارس و دریای عمان گفت:علت مرگ میگوها در ساحل محله سوروی بندرعباس نشت مواد نفتی در میدان مشترک نفتی کویت و عربستان سعودی، ” الخفجی” نیست.

محمد صدیق مرتضوی با اشاره به دیده شدن شماری میگو در ساحل بندرعباس، تصریح کرد :  صید غیرمجاز علت مرگ میگوها در ساحل سوروی بندرعباس است.

از طرفی دیگر مسعود بارانی معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان هم علت اصلی مرگ میگوها در این ساحل صید غیرمجاز خواند.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایسنا، غروب روز دوشنبه(23 مرداد)  شمار زیادی میگو در ساحل محله سوروی بندرعباس مشاهده شد که در فضای مجازی اخباری مبنی بر آلودگی خلیج‌فارس براثر نشت مواد نفتی در میدان مشترک نفتی کویت و عربستان منتشر شد.

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »