پایان المپیادورزشی دانشجومعلمان کشور/نفرات وتیمهای برترمعرفی شدند

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، بیست و سومین المپیاد ورزشی دانشجومعلمان دختر دانشگاه های فرهنگیان کشور با شرکت ۱۳۰۰ ورزشکار، مربی و سرپرست از چهاردهم مردادماه جاری آغاز و شامگاه شنبه با معرفی برترین ها در اراک به کار خود پایان داد.

براساس این گزارش، در رشته تنیس روی میز که در دوبخش انفرادی ودوبل برگزار شد، در بخش انفرادی منصوره اصفهانی از کرمانشاه، معصومه حیدری از تهران مقام های اول و دوم را کسب کردند و فاطمه السادات ناصری از همدان و فاطمه شعبانی مایانی از تهران به طور مشترک سوم شدند.

در بخش دوبل هم سارا ایزدی خواه، عالیه حسین زاده از اصفهان اول شدند، فایزه حمیدیان و منوره حسنی شاهدخت از خراسان رضوی در جایگاه دوم قرار گرفتند و فرنوش ملیانیان، مریم گنجی  از اصفهان ، سارینا گلستانی و فاطمه اسماعیلی پور از فارس به طور مشترک سوم شدند.

در رده بندی تیمی هم ، خراسان رضوی قهرمان شد، تیم فارس به مقام دوم دست یافت و تهران و یزد هم به طور مشترک سوم شدند.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، دررشته بدمینتون، بخش انفرادی فاطمه یاری از تهران و صبا قدمی از اصفهان اول و دوم شدند، فاطمه احدی از خراسان و مریم مشایخی از تهران به طور مشترک سوم شدند.

در بخش دوبل هم، مرضیه کمالی و فاطمه قاسم پور از فارس اول شدند، زهرا سپیده دم و فاطمه موحدی  از اصفهان در مکان دوم قرار گرفتند، رضوان حافظی و فرناز وحدانی از تهران، سمانه ستاری و نگین محمودی از چهار محال و بختیاری به طور مشترک سوم شدند.

در رده بندی تیمی هم تهران مقام نخست را کسب کرد، اصفهان نایب قهرمان شد و فارس و خراسان رضوی به طور مشترک سوم شدند.

در رشته دو و میدانی هم، در ماده ۳۰۰ و ۱۵۰۰ متر نفیسه همایی مرادی از تهران، در پرش طول مهدیه حیدری پور از یزد، در ماده ۴۰۰ و ۸۰۰ متر مهتاب تمنایی از اصفهان، در ماده ۱۰۰ و۲۰۰ متر ریحانه رضا سلطانی از تهران، در ماده پرتاب وزنه مهتاب جهانگردی از تهران، در ماده ۱۰۰ متر با مانع ملیحه دور اندیش از اصفهان مقام های نخست را به خود اختصاص دادند.

در ماده دو امدادی چهار در ۴۰۰کرمان اول شد، اصفهان مقام دوم را کسب کرد وخراسان رضوی سوم شد و در ماده چهار در ۱۰۰ متر هم ، اصفهان، تهران و خراسان رضوی به ترتیب اول تا سوم شدند.

در رده بندی تیمی، اصفهان بر سکوی نخست تکیه زد، تهران نایب قهرمانی به دست آورد و خراسان رضوی سوم شد.

همین گزارش حاکی است که در رقابت های تکواندو در وزن اول ، زهرانامدار از تهران ، وزن سوم فاطمه میرزایی از تهران، وزن پنجم مهتاب سجادی مهر از تهران ، وزن ششم مریم سوری از تهران، وزن هفتم مریم باقری از کرمانشاه، وزن هشتم نیلوفر قربانی از تهران و در رده بندی تیمی هم، تهران، کرمانشاه و اصفهان به ترتیب اول تا سوم شدند.

رشته فوتسال این مسابقات با شرکت ۱۶تیم در قالب چهار گروه چهارتیمی برگزار شد که در نهایت تیم های اصفهان، فارس و تهران به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند و اعضای تیم اصفهان مدل های خودرا به فرزند  شهید مدافع حرم محسن  حججی تقدیم کردند.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر در رشته والیبال هم، ۱۹ تیم شرکت کننده در چهار گروه پنج و چهارتیمی با هم به رقابت پرداختند که پس از ۴۸ بازی در نهایت تیم والیبال تهران قهرمان شد، فارس به نایب قهرمانی دست یافت و اصفهان نیز در جایگاه سوم قرارگرفت.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »