سبک زندگی ایرانی اسلامی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرگزاری تسنیم از ارومیه، حجت‌الاسلام والمسلمین اکبر نوروزنژاد عصرامروز در نخستین نشست هم‌اندیشی مسئولان ستاد برگزاری نماز جمعه شهرستان ارومیه با اصحاب رسانه برای تبیین برنامه‌های آئین عبادی سیاسی نماز جمعه به عنوان قرارگاه فرهنگی که در محل مصلای امام خمینی(ره) این شهر برگزار شد اظهار داشت: اصحاب رسانه روشنگری جامعه را برعهده دارند و هدایت جامعه بر اختیار این صنف شریف و بزرگوار است.

وی افزود: بنا بر رهنمود رهبر معظم انقلاب نهادهای نماز جمعه‌ها قرارگاه فرهنگی می‌شوند و این مهم نیازمند افراد فرهنگی است که به این گود وارد شوند و سخنان مقام معظم رهبری در کورد این قرارگاه را باید جاری کنیم تا به فرمایشات ایشان لبیک گوییم و اطلاع‌رسانی در این میان توسط رسانه مهم‌ترین نقش را در این میان دارد چرا که در عصر رسانه‌ها قرار داریم.

نوروزنژاد با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری تصریح کرد: نماز جمعه‌ها باید قرارگاه ایمان باشد و طیف‌هایی مختلفی در این مجموعه وجود دارد و کارهای فرهنگی در این راستا به‌صورت ستادی صورت خواهد گرفت و در دوره‌های گذشته نیز خدمات بسیاری به مردم ارائه شده که نشان از مطلوبیت زیرساخت‌هاست.

وی خاطرنشان کرد: نیروهای فرهنگی از تمام طیف‌ها که در جاهای مختلفی فعالیت می‌کنند را گرد هم دیگر آوریم و در مباحث فرهنگی هم‌افزایی کنیم و تشکیل جلسات تبادل نظر با اصحاب رسانه نخستین گام در این راه است و اهمیت اقدامات توسط مقام معظم رهبری ایراد شده است و دیگر فعالیت‌ها بر عهده فرماندهان قرارگاه‌های فرهنگی است که در آذربایجان غربی این موضوع بر عهده ماست.

مسئول ستاد برگزاری نماز جمعه ارومیه گفت: نیازمند طرح‌های فرهنگی از سوی اصحاب رسانه هستیم و فردی که می‌خواهد طرح جامعی ارائه دهد باید اقدامات خود را با پژوهش پیش ببرد و بهترین طرحی که اجرا شود برای آن طرح نیز تبرک ناقابلی از سوی ستاد برگزاری نماز جمعه شهرستان اهدا می‌شود و تشکیل کمیته رسانه برای مصلی امام خمینی (ره) ارومیه و ستاد برگزاری نماز جمعه یکی از نیازهاست و طرح جامعی برای تشکیل کمیته رسانه و اتاق فکر قرارگاه ایجاد شده است.

وی تأکید کرد: سبک زندگی ایرانی اسلامی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و کار فرهنگی تنها مربوط به موضوع حجاب نیست بلکه موضوعات قرارگاه فراتر از حجاب است و این موضوع را نیز در داخل خود گنجانده است و تلاش می‌کنیم تا جامعه ایران اسلامی را از غربی‌گرایی دور کنیم.

نوروزنژاد بیان کرد: ستاد برگزاری نماز جمعه شهرستان ارومیه باید همانند نخ تسبیهی باشد که دانه‌های تسبیح را کنار یکدیگر جمع‌آوری کند و این موضوع به این معنی است که باید از تمامی طیف‌ها استفاده کنیم و اصحاب رسانه‌ها باید برای اقدامات خود ر راستای قرارگاه فرهنگی برنامه‌ای برای خود بنویسند.

وی یادآور شد: در مباحث فرهنگی تنها به موضوعات دینی توجه نمی‌شود و مد نظر قرار دادن فرهنگ عمومی از جمله بهداشت و نظافت نیز مورد توجه است.

وی افزود: امروزه اسلامی بودن سبک زندگی در جامعه نیاز است و این موضوع سبب سعادت دنیوی و اخروی فرد می‌شود که این مهم حفظ وضعیت کنونی است تا بتوانیم شکوفایی خود را حفظ کنیم و در نهایت بتوانیم فرهنگ ایرانی اسلامی را به جهان صدور کنیم.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »