فرهنگیان چگونه وزیری می‌خواهند؟

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از مشرق، وزارت آموزش و پرورش بزرگترین و عیال‌وارترین وزارتخانه دولت است که لازمه اداره خوب آن، بهره‌مندی از وزیری مقتدر و توانمند است؛ وزیری که به ترفیع جایگاه تعلیم و تربیت و آینده دانش‌آموزان کشور و منزلت معلمان بیندیشد و هدفی بالاتر از آن در برنامه‌اش جای نداشته باشد.

در این بین، یکی از مخاطبان با اهمیت وزیر آموزش و پرورش، جامعه یک میلیون نفری فرهنگیان هستند؛ جامعه بزرگی که مسئولیت عظیمی بر دوش دارند و همواره قرار گرفتن آنها در جایگاه و منزلت واقعی و توجه به شئوناتشان مورد توجه بوده است؛ دغدغه‌ای که گاه تنها در حرف دولتمردان نمود داشته و در معدود مواردی به عمل رسیده است.

در بحبوحه انتخاب وزیر آموزش و پرورش دولت دوازدهم به مجلس شورای اسلامی به سراغ فرهنگیان رفتیم تا نظر آنها را درباره مهم‌ترین شاخص یک وزیر مناسب برای وزارت آموزش و پرورش جویا شویم.

*وزیری می‌خواهیم که به مشکلات و مهم‌ترین اولویت‌های این وزارتخانه واقف باشد

باقری یک معلم اهل قلم و باسابقه، اظهار داشت: آموزش و پرورش وزیری از جنس خودش می‌خواهد، وزیری که به مشکلات و مهم‌ترین اولویت‌های این وزارتخانه واقف باشد.

وی افزود: فرهنگیان وزیری می‌خواهند که منزلت و شأن معلمان و دفاع از حقوق آنها را که مدت‌هاست مغفول مانده به جایگاه واقعی‌اش برساند زیرا معلم در نظام تعلیم و تربیت فعلی کارآیی و نقش الگویی خود را از دست داده است.

این معلم ادامه داد: وزیری مناسب جایگاه وزارت در آموزش و پرورش است که مشکلات نظام گسترده تعلیم و تربیت را درک کرده باشد و بتواند برای برون‌رفت از آن راهکار ارائه کند.

باقری به سیاسی‌کاری در انتخاب برخی وزرای آموزش و پرورش انتقاد کرد و بیان داشت: وزیر آموزش و پرورش باید بتواند معضلات فرهنگی این وزارتخانه را درک کند و برای آن راهکار داشته باشد.

* آموزش و پرورش وزیری خارج از جامعه فرهنگیان نمی‌خواهد

نوری، فرهنگی دیگری است که مهم‌ترین خصیصه وزیر آموزش و پرورش را تجربه کاری دانست و گفت: آموزش و پرورش وزیری خارج از جامعه فرهنگیان نمی‌خواهد زیرا چنین فردی درکی از مشکلات آموزش و پرورش ندارد.

یزدی خانم معلم خوزستانی با بیان اینکه وزیر آموزش و پرورش باید معلمی را تجربه کرده باشد، گفت: چنین فردی نیاز و شرایط معلم را درک می‌کند و در سیستم هضم نخواهد شد و بر سر قول‌هایش پیرامون دغدغه‌های فرهنگیان باقی می‌ماند.

این معلم ادامه داد: بسیاری از وقت ما اکنون به تهیه گزارش و کاغذبازی می‌گذرد و آنقدر که درگیر بخشنامه‌ها هستیم به کار عملی و اثربخش نمی‌رسیم و از اصل کار پرورش بازمانده‌ایم.

*وزیری آموزش و پرورش بر موضوعات وسیع نظام تعلیم و تربیت اشراف داشته باشد

کسرایی معلم دیگری است که نظر خود را در خصوص مهم‌ترین خصوصیت وزیر آموزش و پرورش بیان کرد و اظهار داشت: وزیری برای این وزارتخانه برزگ مناسب است که به موضوعات وسیع نظام تعلیم و تربیت اشراف داشته باشد و این جایگاه وزارتخانه را در دولت محکم کند.

وی ادامه داد: علاوه بر مشکلات فرهنگیان، مدارس هم با مشکلات بسیاری در حوزه تجهیزات و سرانه دست و پنجه نرم می‌کنند و مسئله استخدام‌ها و ورود بی‌ضابطه نیروها مشکلات فراوانی برای این وزارتخانه به وجود آورده است.

فاطمی یک معلم بازنشسته‌ است و مهم‌ترین خصوصیت وزیر آموزش و پرورش را کارآمدی دانست و بیان داشت: لازمه این کارآمدی اشراف است و لازمه اشراف هم تجربه کار در این وزارتخانه بزرگ؛ وی باید مراحل معلمی تا مدیریتی در سطح وزارت آموزش و پرورش را پله‌پله طی کرده باشد.

سلحشور یک معلم پرورشی است و اولویت قرار دادنِ توجه به بحران تربیتی دانش‌آموزان را برای وزیر آینده مهم عنوان کرد و گفت: دانش‌آموزان ما در شرایط خوبی نیستند و باتوجه به پروژه نفوذ فرهنگی دشمن و برنامه فرهنگی برای اسلام‌زدایی باید وزیر منتخب توانایی راهبری فرهنگی این وزارتخانه برای مقابله با نفوذ فرهنگی دشمن را داشته باشد.

*خواست اکثر فرهنگیان چیست؟

تأکید بسیاری از فرهنگیان بر انتخاب وزیری از خانواده بزرگ فرهنگیان است وزیری که این وزارتخانه بزرگ و پرمشغله و پر مشکل را بشناسد و با برنامه و توانمندی بتواند اوضاع آن را سامان دهد؛ مشکل بزرگ وزارت آموزش و پرورش از دیرباز تا کنون گرفتار شدن این وزارتخانه در بازی‌های سیاسی انتخاب وزیر و مدیران است، وزرا و مدیرانی که بعد از ورود تا مدتی وقت کارشناسان برای توجیه آنها نسبت به برنامه‌های جاری تلف می‌شد و معمولاً علاقه‌ای به ادامه برنامه‌‌‌‌‌ها نداشتند و به این ترتیب برنامه‌هایی که زمان و هزینه بسیاری برای طرح ایده و اجرای آنها صرف شده بود عقیم و ابتر می‌ماند و جامعه‌ بزرگ دانش‌آموزان و فرهنگیان در این بین متضرر می‌شدند.

فرهنگیان آرزو دارند علاوه بر انتخاب وزیر بابرنامه و مقتدری که بر احوال آموزش و پرورش اشراف دارد، این وزارتخانه عملاً اولویت دولت در برنامه‌ریزی و اختصاص بودجه قرار گیرد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »