براي نخستين بار جشنواره لیموترش در رودان برگزار می‌شود

‌افشين واحدي در گفت‌وگو با ایسنا، ‌با بیان اینکه خاستگاه ليموي جهان رودان است، افزود: در راستاي حمايت از باغداران، بازاريابي و ايجاد صنايع فرآوري و بسته‌بندي محصولات کشاورزي از جمله لیموترش از مهم‌ترين اهداف برگزاري اين جشنواره است.

وي تصریح کرد: برگزاري نمايشگاه محصولات کشاورزي، معرفي آداب‌ورسوم بومي محلي رودان، شب‌شعر و برنامه‌های متنوع ديگر از برنامه‌هاي جانبي اين جشنواره یک‌روزه در رودان است.

رئيس هیئت‌مدیره نظام صنفي کشاورزي شهرستان رودان بيان کرد: با برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته و هماهنگي با دستگاه‌هاي اجرايي و حاکميتي استان از جمله استانداري هرمزگان، سازمان جهاد کشاورزی استان و فرمانداري شهرستان رودان، اين جشنواره با حضور وزیر جهاد کشاورزي،رئیس کميسيون کشاورزي و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، معاون وزير، مسئولان ارشد استاني برگزار می‌شود.

وي تصريح کرد: در اين جشنواره تلاش خواهد شد تا در راستاي رفع مشکلات انرژي اين شهرستان مسئولان ارشد وزارت نيرو را نيز در اين جشنواره ميزباني کنيم.

واحدي عنوان کرد: سطح زير کشت ليموترش در استان بيش از ۹ هزار و ۹۰۰ هکتار است که اين ميزان ۲۶ درصد از سطح زیر کشت مرکبات استان را شامل می‌شود.

وي اضافه کرد: سطح زیر کشت لیموترش در منطقه رودان ۶ هزار و ۲۵۰ هکتار با توليد سالانه بيش از ۱۳۸ هزار تن است.

واحدي با بیان اینکه رودان رتبه اول توليد ليموترش را در استان دارد، اظهار کرد: علی‌رغم مشکلات کم‌آبی، آفت جاروک جادوگر و معوقات بانکي فراوان، رودان تأمین ۴۲ درصد ليموي کشور را به خود اختصاص داده است و معتقدم حرف اول را به لحاظ کيفيت در دنيا مي‌زند.

وي با اشاره به بيماري جاروک جادوگر در شهرستان رودان خاطرنشان کرد: طي سال‌هاي اخير بيماري جاروک جادوگر و خشک‌سالی‌های متمادي خسارت‌هاي زيادي به بهره‌برداران وارد کرده است اما با مديريت مناسب مردم، اصلاح باغ‌هاي آلوده و قديمي و جايگزين کردن نهال‌هاي اقتصادي و مقاوم در مقابل بيماري، رودان همچنان قادر به توليد ليموترش با چشم‌انداز حضور در بازارهاي جهاني است.

این مقام مسئول در پایان افزود: شهرستان رودان ظرفيت‌هاي زيادي در بخش کشاورزي دارد که مي‌تواند در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتي، توليد و اشتغال نقش‌آفريني کند.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایسنا، شهرستان رودان با ۵ هزار و ۸۰۰ هکتار سطح زیر کشت و توليد سالانه ۸۶ هزار تن ليموترش بزرگ‌ترين توليدکننده ليموترش در هرمزگان محسوب مي‌شود.

انتهای پیام

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »