تعامل نوسازی مدارس با آموزش و پرورش و خیرین یک ضرورت است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، سید عبدالله هاشمی پیش ازظهر یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان گفت: قریب ۱۸سال است که مجمع خیرین مدرسه ساز استان فعالیت رسمی دارد و همچنان فعالیت خود را با تمام قوا ادامه می دهد.

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان در ادامه افزود : در سالهای فعالیت مجمع خیرین همواره سعی شده تعامل مناسبی بین سه ضلع پایدار خیرین، آموزش و پرورش و نوسازی مدارس برقرار باشد و بحمدالله همین رویکرد موجب موفقیت بوده است.

هاشمی با اشاره به همراهی خیرین مدرسه ساز گفت : انتظار ما حمایت سازمان نوسازی مدارس از خیرین مدرسه است. به ویژه در تکمیل پروژه های مشارکتی و تجهیز مدارس خیری  این حمایت ها استمرار یابد . معتقدم  عدم حمایت موجب دلسردی خیرین خواهد شد.

وی از همراهی مدیران سابق نوسازی مدارس با خیرین تشکر و قدردانی نمود برای سرپرست جدید اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آرزوی موفقیت کرد.

خیرین مدرسه ساز با بذل مال خویش ایثار می کنند

علی رئوفی معاون استانداری هرمزگان نیز با قدردانی از تلاشهای انجام شده در احداث فضای آموزشی استاندارد در استان گفت : اگر در نوسازی مدارس خدمات به نحو شایسته و مطلوب انجام شود یک موفقیت برای دولت است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار هرمزگان با اشاره به پروژه های دردست اجرا و ضرورت به سرانجام رسیدن آنها افزود : هرمزگان اقلیم خاصی دارد و هر چه زمان پروژه های دردست اجرا طولانی تر شود، بیشتر آسیب می بیند. لذا باید هم خیرین و هم دولت حمایت لازم را معمول دارند تا این طرحها به اتمام برسد. البته باید یادآور شوم کسی که سرمایه اش را در راه مدرسه سازی هزینه می کند ایثار کرده است و باید بنحو شایسته از آنان تجلیل کرد.

رئوفی با اشاره به خدمات دولت و اهداف پیش روی دولت دوازدهم خاطر نشان کرد: اهداف این دولت افزایش تولید و اشتغال و حرکت بر مبنای اقتصاد مقاومتی است. ما نیمه راه هستیم و بازگشت به عقب نخواهیم داشت. هدف این دولت ایجاد نظام جامع تامین اجتماعی و رشه کن شدن فقر است. لذا همه باید تلاش کنیم تا این هدف تحقق یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار هرمزگان گفت: مسئولیت یک نعمت الهی و امانتی است که به افراد سپرده می شود. قدر این موهبت الهی را باید بدانیم.

بندرعباس بیشترین کلاس های درس تخریبی و غیر استاندارد را دارد

احمد پویافر فرماندار بندرعباس هم در این مراسم گفت: ما خودمان را متعلق به خانواده بزرگ آموزش و پرورش می دانیم و از نوسازی مدارس جدا نیستیم . ما خود را متعهد به کمک به آموزش و پرورش و نوسازی مدارس میدانیم و هیچ منتی هم نیست.

فرماندار بندرعباس با ارائه گزارشی از مدارس بندرعباس یاد آور شد : بیش از ۱۰۰هزار دانش آموز در بندرعباس مشغول به تحصیل هستند. ناحیه یک بندرعباس جزء بزرگترین نواحی آموزش و پرورش کشور است. متاسفانه بندرعباس بیشترین کلاس های درس تخریبی و غیر استاندارد را داراست. لذا باید همه کمک کنیم که فضای آموزشی استاندارد در اختیار دانش آموزان قرار گیرد .

پویافربا اشاره به نیاز بندرعباس به فضای آموزشی گفت: مجتمع پیامبر اعظم بندرعباس نیازمند احداث ۲۷ آموزشگاه است که تاکنون فقط ۷ آموزشگاه در این مجتمع احداث شده است که باید تمهیدات لازم اندیشیده شود .حضور ۴۰دانش آموز در کلاس درس واقعا نگران کننده است. باید همه ما اعم از مسئولین استانی و سازمان نوسازی مدارس کمک کنیم تا این مشکلات به حداقل برسد.
همه ما نسبت به آموزش و پرورش مدیونیم

نوید احمدی سرپرست اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان با قدردانی از حسن اعتماد سازمان گفت: خوشحالم که به جمع مجموعه فنی نوسازی مدارس پیوستم. همه ما نسبت به آموزش و پرورش مدیونیم  و باید در حد توان نسبت به نهاد تعلیم و تربیت ادای دین کنیم.

سرپرست اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ادامه با تشریح برنامه ها افزود: یکی از ظرفیتهای خوب استان خیرین مدرسه ساز هستند لذا برنامه جامعی در خصوص مشارکت و جذب خیرین دارم.

احمدی با اشاره ضرورت ایجاد تعامل گسترده با دستگاههای اجرایی، نهادها و سازمان یاد آورشد: تلاش خواهم کرد مثلث نوسازی مدارس، آموزش و پرورش و خیرین را به تعاملات چندضلعی تبدیل کنم.

وی از زحمات مدیران سابق نوسازی مدارس که راه و روش پیشرفت را ادامه دادند تشکر و قدردانی کرد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »