شرایط آب و هوایی هرمزگان پروژه های نیمه تمام را فرسوده کرده است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، سید هدایت اله هاشمی نسب پیش ازظهر یکشنبه در آیین تکریم و معارفه سرپرست اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان گفت: تاکید دولت است که باید نیروها و مدیران با هم تعامل داشته و پاسخگوی مردم باشند. هدف دولت خدمت بهتر به مردم است و در این راستا باید با تعامل بیشتر گام برداشت. امیدوارم این تعامل  همچنان برقرار باشد و ماشاهد شکوفایی در دولت تدبیر و امید باشیم.

معاون فنی سازمان نوسازی مدارس کشور در ادامه با اشاره باتوانمندی نوسازی مدارس افزود : همه ادارات کل نوسازی مدارس کشور ادارات فنی هستند و از توانمندی بالایی برخوردارند و براساس قانون ما وظایفی داریم که باید به آن عمل کنیم. اصل فرزندان ما هستند. آموزش و پرورش برای فرزندان ما ایجاد شده است. هرچند در راس با نوسازی مدارس اتصال دارند اما دارای وظایف و تشکیلات مستقل هستند و برای تحقق این وظایف تعامل می خواهد . ما باید خدمات فنی و مهندسی خودمان را ارائه دهیم.

هاشمی نسب یادآور شد: سند تحول بنیادین شش زیر نظام دارد یکی از این زیر نظامها بحث معماری، تجهیزات و فنا وری است. ما باید با الگوی بومی  طراحی داشته باشیم. امیدواریم در بحث معماری حرف برای گفتن داشته باشیم . البته سازمان هم وظیفه ستادی دارد که از ادارات کل در این راستا حمایت کند.

هاشمی نسب با اشاره به نامگذاری سال به عنوان اقتصاد مقاومتی، اظهارداشت: نوسازی مدارس باید در تحقق این شعار نقش سازنده ای در دولت داشته باشد. انشاالله با جدیتی که در مدیران نوسازی مدارس و آموزش و پرورش وجود دارد بتوانیم در تحقق این مهم موفق تر عمل کنیم.

وی اقلیم هرمزگان را متفاوت با بسیاری استانها دانست و گفت: این شرایط آب هوایی موجب فرسودگی پروژه های نیمه تمام نسبت به سایر استانها می شود، پس باید مدیریت کرد. در برخی استان ها نوسازی مدارس را به سمت ماده ۱۸۰سوق می دادند که اعتبارش صفر بود. تلاش کنید لذا هر چه در استان سرمایه گذاری شود ، سازمان نیز حمایت می کند.

وی افزود: ما می بایست حلال مشکلات آموزش و پرورش برای فرزندان خود باشیم. امیدوارم با یاری شما، مجمع خیرین مدرسه ساز، حمایت استاندار محترم بتوانیم اهداف سازمانی که همان به مردم است را محقق کنیم. باید به گونه ای تلاش کنیم که اعتماد مردم از دست نرود.

معاون فنی سازمان نوسازی مدارس کشور در پایان با قدردانی از تلاشهای مهندس قاسمی مدیرکل سابق و مهندس هراتی سرپرست سابق اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان ، مهندس نوید احمدی سرپرست جدید اداره کل را معرفی کرد .

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »