تیم الوند قم با نمایندگان هرمزگان، فارس و مرکزی همگروه شد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، مسابقات فوتسال دسته برتر نوجوانان کشور به صورت دوره‌ای در ۲ گروه و به میزبانی شهرهای ساری و شازند برگزار می‌شود که الوند قم در گروه دوم در شازند به میدان می‌رود.

در این رقابت‌ها که تیم‌های برتر فوتسال کشور در رده سنی نوجوانان در آن حضور دارند تیم الوند قم در گروه دوم این رقابت‌ها با تیم‌های امید نوین بوشهر، شرهانی دهلران، شهسوار بندرعباس، غدیر اقلید و آتیه ساران شازند همگروه شده‌اند.

محمدرضا پیرایش، عارف قنبرزاده، محسن بیات، مهدی فعلی، محمدجواد تقی بابایی، مسعود رفیعی، سبحان خامسی، صادق امیرزاده، محمد جاوید حق جو، مهدی فتاحی، مهدی ثباتی، محمد یقین لو، مهدی خادمی، مهدی فطارزاده و جواد مردان بازیکنان تیم الوند قم در این مسابقات را تشکیل می‌دهند.

اولین مسابقه تیم الوند قم در این رقابت‌ها قرار است برابر تیم شهسوار بندرعباس برگزار شود و امید نوین بوشهر، آتیه سازان شازند، غدیر اقلید فارس و شرهانی دهلران حریفان بعدی تیم الوند قم را تشکیل می‌دهند.

تیم‌های اول و دوم این گروه راهی مرحله نهایی این رقابت‌ها می‌شوند تا به همراه ۲ تیم برتر گروه یک در دور پایانی برای تعیین قهرمان به مصاف بروند اما تیم انتهای جدول گروه‌های یک و ۲ به دسته اول سقوط می‌کنند.

تیم الوند قم سال گذشته در مسابقات دسته برتر نوجوانان کشور حضور داشت که موفق شد به مرحله نهایی برسد اما در راه قهرمانی ناکام ماند در حالی که فوتسال قم در رده جوانان نیز تیم آپکو پارس را داشت که این تیم در دسته برتر جوانان نتایج قابل قبولی به دست نیاورد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »